zaterdag 21 september 2013

Zoveel te doen

Ik heb nog zoveel te doen... Volgens het liedje... van wie is dat nog maar.... Wellicht komt ik er zo op.

Vandaag om half twaalf zat ik bij de kapper. Nadat het strak in model geknipt en geföhnd was, vond ik de uitgroei toch wel storend. Het was niet zo druk bij de kapper, dus dat kon nog wel gebeuren...

Onder het motto, het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat, stond ik 1,5 later weer buiten. Met een prachtig nieuw kapsel. Inclusief 3 gratis 'highlights'.

Maargoed, ik zit een beetje in mijn uppie enthousiast te zijn over mijn leuke haar. Want man en kind zijn er niet.
En ik dacht zoveel te doen. De rest van de zaterdagmiddag ben ik door de stad heengewandeld. Op zoek naar een nieuwe lipstick bij mijn nieuwe haarkleur.

Bij Douglas, werden mijn lippen gestift door een wel hele hippe make up mijnheer van MAC. Überstylish... zelf was hij ook voorzien van make up (zag er wel mooi uit trouwens). We hadden het over het verandering van seizoen en de bijpassende kleding en kleuren. Hij zei: "Je loopt nu toch niet meer met fel groen in combinatie met knalgeel." Dus wel, gelukkig niet vandaag, wel afgelopen donderdag, groene broek, met geel shirt en vest... Oeps... De lippenstift die ik na 3 lipstick pogingen aangebracht had gekregen vond ik erg mooi. 18,50 euro voor 1 lipstick. Des te langer ik in de winkel liep, des te belachelijker ik de prijs vond.
Bij de kassa moest ik wel 10 minuten wachten (bij Douglas geen crisis) en toen bedacht ik me en legde de lipstick bij de kassa om de winkel uit te gaan. (Ik durfde niet terug naar de make up mijnheer).

Verder is er van het zoveel doen nog niet veel terechtgekomen. Tenzij de was, strijken en breien daar ook onder vallen :)
Gelukkig heb ik morgen nog een (halve) dag voordat ze terugkomen. Dus ik vermaak me prima.

2 opmerkingen:

  1. absurd toch, dat geld voor een lippenstift? Goed van je dat je gebruik hebt gemaakt van de wachtrij om een andere keuze te maken. Geniet lekker van je mooie nieuwe kapsel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hm. Ik betaalde vorige week €16,50 voor een prachtige lipgloss die de hele dag blijft zitten. Ook nog bij bol.c. Manlief wilde nog een boek... Maar goed, al met al ook niet goedkoop, maar de kleur is prachtig en zit de hele dag! Anna

    BeantwoordenVerwijderen