Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
29 september 2013

Overvloedig weekend

Wat een heerlijk weekend was het voor ons. Mijn zusje en zwager vierden groot feest vanwege hun beide verjaardagen en hun 12,5 jarig huwelijk.

In het midden van het land hadden ze op een dagcamping een plek gehuurd voor alle genodigden. Zij verzorgden de hapjes, drankjes en een (wat bleek) hele overvloedige BBQ. Bij de camping was een enorm speelterrein voor alle kinderen.

Uiteraard hadden we het erg getroffen met het weer. Het was super gezellig. Vriendinnen van mijn zusje van vroeger waren er ook en we hebben heerlijk bijgekletst.

We sliepen niet op de camping (zo niet aan mij besteed) maar in het huis van mijn zusje en zwager. Konden we direct de kat even eten geven :). Van de BBQ was er nog erg veel over, dus vanmiddag keerden we terug. Met zijn allen buiten, in de warme zon, net uit de wind. Muziekje erbij, breiwerkje (voor mij dan) en genieten maar.

In zo'n anderhalf rijden waren we weer thuis. Gelukkig hadden we dat gisteren al netjes achtergelaten. Nu draait de droger de laatste was even droog. Ligt dochter helemaal vermoeid (ze was er al vanaf vrijdagavond en heeft alleen maar buiten gespeeld) in bed te lezen.

Morgen ga ik waarschijnlijk later beginnen met werken. Ze hebben namelijk bij AH donsdekbedden in de aanbieding. Die staan al lang op onze verlanglijst. En met de winter op komst, lijkt me dat heerlijk. Zal zo mijn bazin even 'app-en' dat ik eerst ga winkelen haha.

Fijne zondagavond. Ik maak me op voor het 3e seizoen Penoza. Wie kijkt dat nog meer?

Would you like to comment?

  1. Wat een leuk idee, zo'n feest op een camping. Die ga ik onthouden voor als ik 40 word. :) In mijn villa kan ik tenslotte nog geen eens 20 mensen kwijt....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb Penoza opgenomen want wilde wat anders ook bekijken. Dus ga even kijken wanneer ik tijd heb. On-Nederlands spannend en goed.

    BeantwoordenVerwijderen