vrijdag 6 september 2013

Omdat ik het verdien

Gisteren schreef ik in mijn agenda mijn nieuwe werktijden. Wat grappig, vanaf week 36, 36 uren te werken. (36 is mijn lievelingsgetal). Vanmiddag om 14.30 uur begon mijn weekend. Ik had de auto in de schaduw geparkeerd. Dakje opengedraaid, raam open en heerlijk doorwaaid kwam ik thuis.

Dochter was er al. Die had op school afgesloten in bikini. En met de rest van de klas verkoelende waterspelletjes gedaan.
Het is wel even 'wennen' om dan zo samen met haar vrij en thuis te zijn. We waren allebei een beetje 'bokkig' en hebben niet zo aardig tegen elkaar gedaan. Gelukkig kunnen we dat ook snel weer oplossen.

Manlief speelt een wedstrijd vanavond en ging daar direct vanuit het werk heen. Rond een uur of half vier stuurde hij een berichtje. Hij was vergeten hoe het was om weer fulltime aan het werk te zijn. Zonder verder te klagen hoor. Ik zag het gisteren ook wel aan hem. Lijnen in het gezicht, beetje wallen onder zijn ogen. Dus ik heb een goudstaaf voor hem gekocht. (Deurstopper :)) Ga ik zo even leuk inpakken, met een lief kaartje erbij. (Hopelijk leest hij mijn blog niet vanaf zijn mobiel, vanavond op de terugweg).

De goudstaaf kocht ik bij de A.ction. Laatst bij mijn stukje over de Makro, reageerde Akelein waarom ze daar liever niet kwam. Toen schreef ik al, dat ik dat bij de A.ction heb.

Nu had ik met onze dochter lekker een bakje kibbeling gegeten. Daar vlak bij zit de A.ction. Ik had vis tussen mijn kiezen en dacht, laten we 'EVEN' kijken voor wat flosdraad. Om vervolgens met 4 tasjes vol met acrylverf en andere verfbenodigdheden weer naar buiten te komen. Na een week werken voelt het wel fijn het te kunnen doen. Zo'n 'omdat ik het verdien' gevoel. En we hadden ook geen fatsoenlijke kleuren meer. (Ik probeer het een beetje goed te praten :)).

We zijn ook nog even bij de bieb geweest. Heerlijk weer een tas vol boeken, tijdschrifen en twee films. Hierbij luid ik het weekend in. Fijne vrijdagavond.

8 opmerkingen:

 1. Lekker, hoor! Ik heb je potjessysteem eens bekeken en ga het er ook met de manlief over hebben. Financial Freedom Account klinkt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik weet er ook niet zo goed een Nederlandse term voor. Financieel Vrijheid account zou natuurlijk kunnen.

   Verwijderen
 2. klinkt heel gezellig, fijn weekend!

  Groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook erg gezellig. Dank je voor de reactie weer. Altijd leuk.

   Verwijderen
 3. Klinkt gezellig, prettig weekend toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, omdat ik het verdien... dat excuus gebruik ik ook altijd! En het is toch waar ook?!? We werken er keihard voor!
  Knuf...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij zeker #werken #respect En we verdienen nog zoveel meer :)

   Verwijderen