Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 september 2013

Kleine meisjes worden groot

Dochter wilde naar de kapper. Van mij hoefde het nog niet, maar een karaktertrekje heeft ze zeker van mij, wat ze in haar 'kop' heeft zitten, zit niet ergens anders zeg maar.

Woensdag dacht ik er eindelijk aan om te bellen. Vanmiddag kon ze terecht. Direct uit school. Moest ze wel op de fiets heen. Ik kwam rechtstreeks vanuit mijn werk en zag haar grote groene fiets al staan.

Ze zat al in de kappersstoel. Ik dacht, even afrekenen en dan ga ik vast... Maar dat wilde ze niet... Dus dronk ik een theetje bij de kapper en kletste even bij. (Onze plaatselijke kapster heb ik bij op school gezeten). Na het afrekenen ging ik met de auto naar huis en dochter met de fiets. Zo leuk om te zien dat ze steeds meer dingen zelf doet en durft. (#trotsemoeder)

Bij thuiskomst bleek dat de bezorger van UPS geweest was. Met een pakketje met producten waar we met smart op wachten. Maandag komen ze opnieuw. Dus een oefening in geduld.

Er zat ook een envelop van de woningbouw bij de post. Opnieuw mogen we onze interesse aangeven voor een woning in de door ons gewenste straat. Dit keer heb ik gebeld om het door te geven. Het euforische gevoel van de vorige keer ontbreekt volledig. Ik wil vanavond wel even kijken in welk gedeelte van de straat het ligt. We staan nummer 11 op de wachtlijst. Dus moet er wel een groot wonder gebeuren, willen wij het krijgen. Maar goed... Je weet maar nooit.

Via mijn werk mocht ik een nieuwe agenda bestellen. Gezien mijn agenda tik, heel erg fijn. Ik heb al een supermooie agenda in huis voor 2014. Die ga ik privé gebruiken. Nu heb ik de A5 navulling voor een Succes agenda besteld. Die ontving ik vandaag. Heel erg blij mee. Heb bedacht dat ik de mega map met aantekeningen en overige belangrijke zaken die ik altijd meesleep, dat ik die ga omzetten in de agenda. Kan op mijn werk op A5 printen, dus helemaal goed.

Voor de rest ga ik genieten van mijn weekend. De tigste was van deze week draait. Gooi ik straks in de droger (Ja, ik weet dat dat niet consuminderig is, maar oh zo handig). Nu alleen nog een maaltijd verzinnen. Het liefst een zo makkelijk mogelijke.

Morgenmiddag naar de kapper. Alleen knippen bedacht ik. Die 2 cm uitgroei werk ik toch maar zelf even bij. Vervolgens ben ik de rest van de zaterdag alleen. Man en kind gaan mijn schoonouders zondagmorgen heel vroeg van Schiphol halen. Dus die slapen een nachtje overver. Lekker lummelen voor mij en UITSLAPEN. Verrukkelijk vooruitzicht.

Would you like to comment?