Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 september 2013

Kinderpostzegels

Morgen is het weer zo ver. Dan start de verkoop van kinderpostzegels. Normaal is onze dochter op woensdag om 12.30 uur vrij. Morgen bij wijze van uitzondering om 12.00 uur. Want... dan hebben andere scholen geen 'voorsprong' op de verkoop.

Ze heeft al een 'strategisch plan' klaar hoor, dochter... Ze neemt extra brood mee, om morgen direct van uit school naar de 'bejaardenflat' hier in de buurt te gaan. Ze heeft al gevraagd om ik op mijn werk ook voor haar wil vragen. Ik vind haar initiatieven superleuk.

Minder leuk is dat ik zag wat de directeur van de stichting Kinderpostzegels verdiende vorig jaar. 99.307 euro bruto jaarsalaris. Dat zijn heel wat velletjes postzegels. De kinderen worden 'lekker gemaakt' om zoveel mogelijk te verkopen. Dan kunnen ze als cadeau een dagje Walibi voor de hele klas verdienen.
Maar, misschien is het wel een heeeeeeele zware baan en zijn de verdiensten de werkzaamheden echt waard.

Ik koop in ieder geval weer een setje. Heb ze nog niet gezien, maar er schijnen ook grappige pleisters van Paul Frank (die met dat aapje Julius) bij te zitten. Wellicht laat ik me daardoor ook verleiden :)

Update huis en auto. Over het aangeboden huurhuis hoop ik morgen iets te horen. De auto, daar ga ik morgenavond een proefritje in maken. Mijn vader komt ook even, die heeft meer verstand van auto's dan ik. Hij adviseerde me om de auto even te laten voorkeuren (APK technisch, zonder afmelden). Om zo te weten wat de eventuele gebreken/kosten voor volgend jaar zouden zijn.

Would you like to comment?

 1. Hier ook een dochter die in de startblokken staat. Vanaf 12 uur gaat het beginnen. Toch heeft onze basisschool al twee keer het reisje gewonnen, dus ze zijn erg gemotiveerd om dit weer te doen. Een groot voordeel heeft onze school. In het hele dorp is maar een school dus geen concurrentie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Las net dat de directeur al meer dan 125.000 opstreek en geen 99.000

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die directeursalarissen (Kinderpostzegels, KWF, Prinses Beatrixfonds, Rode Kruis) zijn te hoog! Als je de kinderen/collectanten er niet lastig mee wil vallen: mail de organisatie en wijs ze erop. Mensen in vergelijkbare functies (qua verantwoordelijkheid en complexiteit) verdienen minder. Waarom zou een directeur van een goed doel daar een uitzondering op moeten zijn?
  Pennie Wijs

  BeantwoordenVerwijderen