Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 september 2013

Donsdekbedden

Jaaaaa, het is gelukt. Vanmorgen om 8.10 uur stond ik bij de plaatselijke Albert Heijn. Mijn leidinggevende vond het prima dat ik later zou komen. Helaas waren daar maar 2 donsdekbedden.

Dus ik 'app-te' naar manlief en naar mijn leidinggevende. Zij schreef dat ik direct nog naar een andere AH moest gaan. Dus ik richting mijn werk naar een voor mij redelijk bekend filiaal. Met het 3e dekbed in de hand nog op zoek naar een lekkere thee voor op het werk.

Uiteraard ook koopzegels genomen, dus 6% rendement extra. Wat zullen wij lekker slapen :) We hebben de dekbedden wel even laten luchten aan de lijn. Ben benieuwd hoe warm ze zijn. De besparing was in ieder geval enorm. Het meisje achter de kassa schrok ervan, haha.

Ineens zie ik trouwens overal aanbiedingen voor (half)donsdekbedden. Nergens zo voordelig als die van ons.

Door later te beginnen, maakte ik ook eens het 'ochtendritueel' van man en kind mee. Nou, daar mis ik niets aan. Verloopt prima hoor. Ik moet me er alleen vooral niet mee bemoeien.
Vroeger bij ons thuis, bleef mijn moeder altijd op bed, tot mijn zusje en ik naar school waren. Anders was er geheid ruzie op de vroege ochtend. Want mijn moeder vond het dan bijvoorbeeld raar, dat mijn zusje eerst haar haar ging borstelen en dan pas haar schoenen aandeed :)

Vanmorgen merkte ik, dat mijn 'bemoeizucht' erg op die van mijn moeder van vroeger lijkt. Dus ik ga morgenvroeg 'lekker' weer om 7 uur de deur uit. (Mits ik onder mijn nieuwe dekbed vandaan kan komen).

Would you like to comment?

 1. Dons is lekker warm maar hoe het dons voor de dekbedden 'gemaakt' wordt weerhoudt mij er toch van er lekker onder te kunnen slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappige dat jii ook het huis uit bent voordat het hele ochtendritueel begint van opstaan en naar school gaan. Ik zorg ook dat ik rond 07.00 uur weg ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En is 't gelukt om onder je dekbed vandaan te komen? 'k Heb er een(tje), heule grote, van texels schapewol, al jaaaaren maar nog steeds zoooo lekker,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sorry maar ik vind dons of half-dons echt niet kunnen. Ben zelf werkzaam geweest in de beddenbranche.
  Koud-geplukt is dan wel een kreet die ze gebruiken maar als je weet hoe die ganzen/eenden leven en dat het bijna allemaal geplukt wordt bij (nog) levende dieren zou ik geen oog dicht doen.
  Slaap ik liever onder mijn wollen dekbed.
  Tessa Schrijver

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Raar eigenlijk zijn die dingen in de aanbieding krijgen ze er maar 1 of 2 binnen.
  Sliepen ze lekker?

  BeantwoordenVerwijderen