woensdag 4 september 2013

36 urige werkweek

Na wat rekenen, berekenen en nog eens opnieuw bekijken, zijn we er uit. Manlief gaat eerst 40 uren werken (dat is gewenst bij zijn nieuwe baan). En met ingang van deze week werk ik 36 uren per week.

Vanmorgen het voorstel voor mijn werktijden bij mijn leidinggevende per mail ingediend. En het was per ommegaande akkoord. Ik krijg wel gewoon voor 40 uren betaald. De uren die ik minder werk, neem ik in verlofuren op. Voor dit jaar heb ik nog voldoende uren over en kost me het niets. Volgend jaar kijk ik opnieuw naar de mogelijkheden.

Met het goede nieuws verblijdde ik dochter vanmiddag. Ik ga alleen op maandag en dinsdag nog hele dagen werken. Woensdag, donderdag en vrijdag ben ik thuis als zij thuiskomt.

Geeft me een gevoel van rust. Ze vindt het nu nog leuk dat ik er ben :) Volgend jaar op de middelbare school is dat misschien wel heel anders.

Vanmiddag zijn we met zijn tweetjes even wezen 'shoppen'. Ze is enorm gegroeid. Maat 164 past niet meer qua broeken. En ze heeft nu al schoenmaat 40. Voor we vertrokken zei ik haar, dat ze voor 50 euro mocht winkelen vanmiddag. Dat resulteerde in een mooie spijkerbroek. Twee t-shirts en een paar schoenen. De schoenen waren maar 5 euro. Waarschijnlijk flut kwaliteit, dus echt voor erbij. Wel hele leuke stappers. Bruin suede (look-a-like) met rood/witte strepen in de engelse vlag vorm erop.

Ze staat er weer gekleurd op. Zo leuk om te zien dat ze haar eigen (kleding)stijl heeft. We hadden een gezellige middag met zijn twee en ik ben een trotse moeder.

1 opmerking: