Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 september 2013

25% rendement

Tsjonge, wat gaat de tijd snel, alweer 1 september.
Op zich vind ik de herfst best een leuk seizoen, ik ben er alleen nog niet helemaal aan toe.

Vandaag een rustige zondag. Ik heb wat uitgestelde dingen gedaan. Mijn nieuwe spijkerbroek korter gemaakt. Een knoop aangezet bij andere broek. Niet echt mijn hobby, dat verstelwerk. Maakt wel dat ik weer leuke dingen heb om te dragen deze week naar het werk.

Een ander programma (waar ik al aan meedoe, maar waar ik nog niets van op mijn blog heb geschreven) is daarentegen op 20 augustus gestart met iets nieuws. Dat loopt leuk en snel. Rendement is gegarandeerd 25%. En de inleg is maar 10 dollar, per 'share'. Hoe snel het gaat is nog even afwachten. Bij interesse zal ik verder berichten zodra de eerste verdiensten er echt zijn.

Morgen is dan de dag dat manlief om 9.00 uur beginnen mag. We hebben vanavond bewust wat later gegeten. Om vast een beetje te wennen. Ik zal zo kijken wat het diner voor morgenavond wordt. Of een pasta met tonijn (altijd goed en makkelijk). Of rijst met boontjes en vegetarische ballen. Maar dan mis ik nog kroepoek en pinda saus. (Ben nog niet helemaal ingesteld op alle ingrediƫnten in huis hebben :))

Would you like to comment?

 1. 25 % rendement klinkt als een pyramide-constructie, pas maar op...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was ook mijn eerste idee vooral omdat je eerst 10 euro moet inleggen....liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geen inleg... maar daar was ik ook niet erg duidelijk in op mijn blog...

   Verwijderen
 3. Ben wel benieuwd naar dat programma, ik zou ook denken dat het een pyramide-constructie is, maar misschien zit ik er wel helemaal naast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zit je er helemaal naast. Vandaag met de opbrengsten weer twee 'shares' bijgekocht.

   Verwijderen