Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 augustus 2013

Strand dag

Vanmorgen kwam onze dochter weer thuis van een aantal dagen logeren (samen met neefje en nichtje) bij opa en oma. Ze hebben het superleuk gehad. Gisteren zijn ze 'met opa' aan het varen geweest, op een groot meer vlak bij ons in de buurt.

Dit is de laatste vakantie week voor mij. Daar heb ik altijd wel wat moeite mee, zo'n laatste week. Vond de tijd weer zo snel gaan. Voor mijn gevoel moet ik nog tigduizend dingen doen voor ik weer ga werken.

Toch zijn we vanmiddag naar het strand gegaan met ons drie. Parasol en koelbox mee :) Opblaasbare rubberboot en bal uiteraard ook. Wat tijdschriften en we hebben ons weer heerlijk vermaakt.

Morgen vermoed ik een thuisblijf dag. Het late op bed gaan van onze dochter toonde zich vanavond ineens. Wallen tot op haar knieën zo ongeveer, haha en best wel moe. Dit warme weer vind ik zelf ook wel vermoeiend hoor. Wat dat betreft vind ik het niet erg dat het vanaf morgen af gaat koelen.

Ik lees dat verschillende bloggers weer terug zijn van vakantie. Vermoedelijk is het volgende week nog erg rustig op mijn werk en hoop ik bij iedereen een beetje bij te kunnen lezen. Nu ga ik nog even sporten. Jaja, vanmiddag chips en nootjes op het strand. Niet erg bevorderlijk voor de leuke jurkjes die ik gekocht heb.

Would you like to comment?

  1. leuke dingen vliegen altijd voorbij, mijn kinderen zijn nu 2 weken vrij en we gaan binnenkort met z'n allen genieten als gezin dus ik hoop dat het nog een beetje zonnig blijft.

    Groetjes Annelieya

    BeantwoordenVerwijderen