Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
22 augustus 2013

Spaardoelen

Na een diepe nachtrust (volgens manlief heb ik heeeeeeel hard gesnurkt vannacht ^-^, dat doe ik alleen als ik heel moe ben) werd ik vanmorgen redelijk uitgerust wakker. En in ieder geval heel blij. Niet dat werken alleen zaligmakend is. Want natuurlijk vinden we het ook fijn om bij onze dochter te zijn. Alleen de mogelijkheid om nu allebei een leuke baan te hebben is gewoonweg super. Hartelijk dank voor alle felicitaties trouwens.

Gisteravond hebben we nog een goed gesprek gehad. Over de nieuwe baan, de mogelijke opvang/oppas door mijn ouders. Reizen naar het werk, man met vouwfiets en trein, ik met bus of met auto... Details gaan we daar nog van 'uitwerken' zodra bekend is hoe laat hij mag beginnen.

Ik heb gelukkig een hele fijne baan met flexibele uren. Ik werk nu 40 uren per week. Dat zou ik terug kunnen brengen tot 36 of 38 uren. En dan kan ik ook nog later beginnen mocht dat noodzakelijk zijn.

Met het extra geld in het vooruitzicht werd ik wel ineens heel spaarderig in gedachten. Aangezien we onze spaarrekeningen de laatste tijd 'kwistig' gebruikt hebben. Een buffer van 10.000 euro op de 'Gouden Gans' rekening lijkt me zo prettig. Dat zou inhouden dat we nu heel veel extra op die rekening moeten sparen om dat voor 31 december te halen.

Aangezien de baan (zoals het er nu uitziet) voor een periode van 4 maanden is, is dat wel heel een strakke doelstelling. Maargoed, ik hou wel van een goed doel, haha.

We zullen zien. Ik heb in ieder geval mijn spaarpagina (boven aan het blog) aangepast. Met een grappig overzichtje.


Would you like to comment?

  1. Supertof dat je man een baan heeft! Succes met je spaardoelstelling! Altijd fijn om ergens naar toe te kunnen werken. En ook al doe je er langer dan vier maanden over, dat maakt niet uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes daarmee!! En nog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen