zondag 18 augustus 2013

Slome zondag

Na zes dagen full-time werken zat het er ook wel in. Ik was niet vooruit te branden vandaag. Vanmorgen lekker uitgeslapen. Thee en ontbijt op bed. Heerlijk geknuffeld met dochterlief. Even na 12 uur kwam ik er eindelijk uit voor een heerlijk cappuccinootje :)

Vanmiddag hebben we met zijn drietjes aan de grote tafel gekleurd en getekend. Mijn schoonzus is volgende week jarig, dus maakten we ieder een leuke kaart.

Ik ben wel vast begonnen met het uitzoeken van de spullen in het kastje naast mijn bed. Wat een zooi zeg. Met de mogelijke verhuizing in het vooruitzicht wil ik wel dingen wegdoen.

Het eten vanavond was eenvoudig maar lekker. Er was niet zoveel in huis. Nog wel 1,5 courgette, dus hebben we daar een courgette-mosterd soep (met Groningse grove mosterd) van gebrouwen.
Van een blikje tonijn, met wat mayonaise en kruiden een 'salade' gebrouwen. Dat op toastjes bij de soep. Zo fijn.

Nu nog 1 ding doen op de computer. Dan mijn bed nog even leeg halen (daar heb ik de spullen uit het kastje op gelegd, heel logisch) en vanavond verder niets. We hebben nog een film op dvd. En ik ga vroeg op bed. Vanavond echt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten