Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 augustus 2013

Sjoemelen met de tijd

Nee, niet met mijn wekker hoor :) Die ging gewoon dezelfde tijd vandaag. Dacht ik gisteren dat het druk was op het werk, nou dan heb ik me vergist. Gelukkig is mijn collega er morgen ook weer... Kunnen we samen de pret van de volle mailbox delen.

Manlief en dochter hebben vanmorgen geholpen op school met de klassen herinrichten. 's Middags zijn ze met zijn tweetjes naar het Stripmuseum geweest. (Lang leve de museum jaarkaarten).

Maar het gesjoemel met de tijd. Ik durf het bijna niet te schrijven. Maar sinds zondag speel ik Candy Crush Saga. Mijn moeder en dochter spelen het al heel lang. Ik vond het stom dat ze zooo lang met een spel bezig konden zijn. Tot dat ik het ook probeerde. Verkocht. Het is maar goed dat het zo druk is op het werk (en dat ik de iPad thuislaat).

Van mijn directe collega (die vanaf haar vakantie adres mij een berichtje stuurde), kreeg ik de tip om de tijd vooruit te zetten voor extra levens. (Mocht je hier niets van snappen, hou dat dan vooral zo).
Nu heb ik volgens mij net wel twee uurtjes gespeeld.
Gelukkig stuurde mijn man me richting computer, hij zei, ga nog even bloggen dan... Dus bij deze, mijn 'opbiechting'.

Vroeger (ja, ik ben zo oud) hadden we thuis een spelletjes computer. Met Donkey Kong. Gewoon 1 spelletje, met een akelig geluidje. De aap moest dan volgens mij een prinses of iets dergelijks redden.
Aan de hand van mijn verslaving aan dat spelletje van destijds (en later nog tetris) had ik moeten weten dat ik hier niet aan moest beginnen.

Nou, een korte blog, ga even kijken of manlief het gelukt is om level 23 te kraken.....

Oh, trouwens bewondering voor de uitvinder van Candy Crush, ik zou wel zo'n spel willen bedenken. Al die mensen die er geld aan uitgeven. Super. (Dat ga ik dus echt niet doen).

Would you like to comment?

  1. Oh dat wist ik niet. Waar moet je die tijd dan verschuiven? Ik speel mijn 5 spelletjes en stop er dan mee totdat ik er weer heb. Vind het eigenlijk ook goed zo. Manlief vertelde afgelopen week dat er op tv verteld werd hoeveel geld er wel niet omging in dit spel. Je koopt voor een paar cent een tool. Maar al die paar centjes bij elkaar levert natuurlijk erg veel op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op je telefoon, iPod, iPad of ander apparaat waarmee je het spel speelt. En zodra je dan nieuwe levens hebt, dien je de tijd terug te zetten. Al is het slimmer te doen wat jij doet. Gewoon 5 spelletjes. Ja, mijn vader heeft het ook op tv gezien. Gigantische bedragen gaan er in om. Misschien moet ik ook maar een spel verzinnen :)

      Verwijderen