zondag 11 augustus 2013

ONTmoeten

Gisteravond had manlief een BBQ. Met dochter ben ik toen op de valreep nog even naar het winkelcentrum gegaan. Ze is zo in de groei (echt bijna mijn lengte al). Dus we kochten voor haar nog een pyjama met korte broek. En een extra bikini. Ze had eentje van 4 euro van de Hema (een blauw wit gestreepte, waar we heeeeel veel meisjes mee zagen). Nou die is zo vaal geworden. Er was 30% korting op de badmode, dus weer mooi meegenomen.

De tweede week van school gaat ze een bijna een week 'op schoolkamp'. Naar Schiermonnikoog. Bijdrage 95 euro. Zit gelukkig al in een envelopje. Op kamp zijn rubberlaarzen ook handig. 
Ik vond een paar supercoole Crocs laarzen. Jammer genoeg pas ik ze niet (ze heeft al bijna maat 40...) dat red ik niet met mijn maat 37/38.

Na het winkelcentrum aten we thuis met zijn twee. Ik had nog rijst. Uitje, knoflookje gefruit, rijst erbij, blikje mais, blikje kidneybonen, rode paprika, cassave chips en 2 erg bijzondere kaasburgers. 
Ik vond hem niet te (vr)eten. Dochter smaakte mijn helft erbij prima. Ben zo blij dat ze vrijwel alles lust wat we maken.
Onlangs had ze een vriendin te logeren. Die had maar een beperkte lijst met dingen die ze lust.

's Avonds reden we nog even naar mijn ouders. Ik had nog haarverf over, die heb ik aan mijn moeder gegeven. Even gezellig een theetje gedronken. Mijn ouders hebben een hele grote tuin. Dochter bood aan om te komen helpen vanmorgen.

Dus had ik het rijk vanmorgen alleen. (Manlief traint op zondagmorgen met zijn team). En toen MOEST ik van alles van mezelf. Opruimen, strijken, pensioendingen uitzoeken, kledingset voor morgen (weer aan het werk) klaarleggen en weet ik wat nog meer.
Gelukkig kon ik mezelf net op tijd bedwingen en ONTmoeten haha. Pffiew. En heb ik heerlijk wat gelezen en gelummeld.

Moet jij ook (wel eens) veel van jezelf?

4 opmerkingen:

 1. Mijn man was ook even met de kinderen zwemmen vandaag ze komen net weer binnen. Ik heb keukenkasten gesopt, was gedaan en de kamer gestofzuigd.:-) Nu nog even wachten tot oudste kind terug is van logeerpartijetje terugkomt en dan zijn we weer compleet.

  groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was het een kwestie van 'moeten' of gewoon even lekker je gang gaan? :)

   Verwijderen
 2. Ik plan wel eens wat tijd-zonder-planning. Een uur of ochtend waarop ik niets moet. Voelt heel rijk.
  Soms gebeurd er dan wel wat. Is er opeens een kastje opgeruimd, of een stapel uitgezocht, of een collage gemaakt. Soms niet, of lees ik alleen wat. Allemaal goed.
  Maar dat lukt me idd alleen als ik alleen in huis ben. Anders kan ik niet het gevoel krijgen dat ik niets moet. maf he?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tijd zonder planning plannen, dat klink goed. Wel herkenbaar hoor, dat het het beste werkt wanneer je alleen bent.

   Verwijderen