Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 augustus 2013

Nog één nachtje slapen!

Vanmorgen durfde ik het aan en belde met de woningbouwvereniging. Degene die over de woningtoewijzing ging, 'zat' in overleg. Na nog twee pogingen om de persoon te bereiken (met hartslag 6000) zou ik terug gebeld worden.

Aan het einde van de ochtend was het zover... Ik werd gebeld. Door een man die aangaf ALS zijn collega aan de toewijzing toe zou komen vanmiddag, het morgenochtend wel bekend zou zijn. 
Maar dan kon ik voor alle zekerheid het beste 's middags bellen. (Logisch, maar niet heus). Dus nog één nachtje slapen. En echt slapen zou na een aantal gebroken nachten heel welkom zijn.

Ik ben blij dat ik van mezelf zoveel energie heb, anders was ik allang op het werk in slaap gevallen denk ik :)

Vandaag kreeg manlief bericht. Woensdagmorgen om 09.00 uur heeft hij een sollicitatie gesprek. Voor een tijdelijke functie (4 maanden). Mocht het doorgaan dan begint de baan op 2 september. Ik blijf het spannend vinden. Qua geld kunnen we ons prima redden zoals het nu is. Natuurlijk is met een tweede full-time inkomen het wel heel erg fijn salaristechnisch. Dochter kan 3 dagen na schooltijd naar oma, dus dat is ook geen probleem. Met een werkgeversverklaring zou een eventuele hypotheek ook weer tot de mogelijkheden behoren....

Het tolt me af en toe in mijn hoofd. Ik wil graag rust, in de vorm van een prettige, rustige, overlastvrije woonomgeving. Liefst een huis met tuin, zoals het aangeboden huurhuis. Weten wat onze vaste lasten dan zijn. Stabiele basis voor onze dochter in haar laatste jaar op de basisschool. Het nieuwe huis gezellig inrichten. Soort van nieuwe start zeg maar, na al het aflossen en consuminderen. (Niet dat ik met het laatste zal stoppen hoor :)). Naast mijn baan zorgen voor andere bronnen van (passief) inkomen. En lekker genieten van alle dagelijkse dingen.

Maar goed, geduld hebben is gewoonweg niet mijn sterkste punt. Morgen weet ik van het huis. Dan van de mogelijke baan maar even weer afwachten. Wel fijn dat ik het lekker even van me af kan bloggen.

Would you like to comment?

  1. Ik ben aan het duimen voor je, zou toch wel erg fijn zijn he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het hebben van een tuin geeft niet altijd de rust die je verlangt. Buren en dan vooral de kinderen van de buren kunnen voor veel irritaties zorgen.

    BeantwoordenVerwijderen