Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
26 augustus 2013

Het is weer maandag!

Sinds ik een volledige werkweek heb, vliegen de weken voorbij. En weekenden lijken nog wel tien keer sneller te gaan. Ik ben erg blij dat het nog licht is 's ochtends. Want ik merk dat ik in verhouding tot de tijd waarop de wekker gaat, nog steeds te laat ga slapen.

Vanmorgen haalde ik op de snelweg, de bus in, waarmee ik op 22 september tenminste 3 dagen per week mee ga reizen. Want we zijn er al wel uit dat het de bus wordt, in plaats van de trein.
Morgen heeft manlief een gesprek bij het uitzendbureau over het aantal uren dat hij gaat werken. Hoe laat hij gaat beginnen en meer van dat soort zaken.
Fijn, ik wil graag weten waar we aan toe zijn. Gewoon om dan dingen zoals vervoer, oppas, maaltijden etc. vast te kunnen regelen. Als was het alleen maar eerst op papier.

Dochter gaat morgen op kamp. Heerlijk de rest van de week met groep 7 en 8 leuke dingen doen. Waarschijnlijk kan ik haar vrijdag 'bij elkaar vegen' haha. Ze heeft haar tas al ingepakt.

Wij hebben een paar dagen het rijk alleen. Ik heb direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog een paar vrije dagen op te nemen. Soort van mini vakantie met zijn twee zeg maar :) We hebben even gekeken voor wat mogelijkheden voor hotelovernachtingen op leuke locaties. Omdat het eind augustus is, hangen daar -voor wat wij uit willen geven- minder leuke bedragen aan. Dus gaan we leuke dingen doen, op redelijke rij afstand. En thuis overnachten. Heerlijk in eigen bed.

Woensdag wordt het waarschijnlijk een dagje Duitsland. Combineren met boodschappen en tanken tegen voordelig tarief.
Ik heb nog een dagkaart voor de trein, geldig tot en met 31 augustus. Zonde om niet te gebruiken. Daar gaan we donderdag mee op pad. En vrijdag wordt het zoals het er nu uitziet een dagje bronnenbad met een massage. Verrukkelijk vooruitzicht.

Would you like to comment?

  1. Het is heerlijk om af en toe het rijk alleen te hebben en even genieten van elkaar. Ik wens jullie een fijne 'minivakantie"

    Groetjes Annelieya

    BeantwoordenVerwijderen