Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 augustus 2013

Filmmiddag

Gistermiddag zijn we met ons drietjes op de fiets naar de plaatselijke bibliotheek geweest. We betalen volgens mij om en nabij de 37 euro voor een jaar. Alles (boeken, cd's, Wii spellen en dvd's) mogen we voor dat bedrag gratis lenen. Ideaal. Ook in het filiaal in 'de stad' mogen we dit doen (af en toe gaan we daar naar toe, omdat het aanbod veel ruimer is).

Volgens mij verschilt het per gemeente wat de bijdrage is voor de bibliotheek. Ben jij lid? Zoja, wat betaal je per jaar? 

Van United Consumers (waar we onze autoverzekering voor de semi oldtimer hebben) kregen we een waardebon voor stikstof in de banden.
Plus een controle van enkele punten van de auto. Daar gaat manlief zo naar toe. Volgende week mag de auto weer 5 dagen 'aan de bak', altijd fijn dat het dan goed functioneert.

Dochter heeft wat ze noemt een pyjama dag. Oftewel, ze kleedt zich niet aan en blijft de hele dag in haar huissetje. Heerlijk. Het regenen is zoals voorspeld begonnen. We hebben 3 dvd's klaarliggen voor vanmiddag. De guacemole dip staat al in de koelkast.

Dus een korte blog, want eerst nog even lunchen, voor de film marathon begint.

Would you like to comment?

 1. Klinkt heerlijk relaxt, zo'n film/pyjamadagje.
  Ik betaal voor de bieb 45 euro per jaar. Verschilt dus inderdaad per gemeente. Maar ik maak er dan ook optimaal gebruik van. Lees me helemaal stuk aan boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik betaal 45 euro per jaar aan de bibliotheek, en vindt het het geld meer dan waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jij bedankt voor je reactie. Ik merk dat onze gemeente met de bieb wel heel voordelig is :)

   Verwijderen