vrijdag 9 augustus 2013

Dubbele boeken

Op het strand, met ieder hetzelfde boek :)
Bij de kringloop, mag ik naast kleding, ook graag kijken voor interessante boeken. Ik vond al verschillende 'juweeltjes' voor maar een paar euro.

Nu loopt de eigen boekenkast thuis wel redelijk over. Wel fijn hoor zo'n thuisbibliotheek. Naar aanleiding van het boek 'Flow en de kunst van het zakendoen' werd ik opnieuw geattendeerd op 'Think and Grow Rich'. (<-affiliate link naar bol.com) Manlief en ik waren van mening dat we alleen de engelse versie daar van hadden. Omdat het 'oud' engels net iets minder prettig leest, bedachten we dat het handig zou zijn in het Nederlands. Hij had nog een cadeaubon en bestelde de nieuwste uitgave.

Gisteren bij het 'opfluffen' van de huiskamer en de boekenkast, zag ik ineens de Nederlandse versie staan :( Gekocht voor 1,25 euro
Dus, deze valt in de categorie dubbele boeken. Nou moet ik zeggen dat de kringloopversie uit 1994 is. En het nieuwste boek, ietwat aangepast aan moderne tijden, is van 2013.

Ach, het voordeel is dat we nu allebei het boek kunnen lezen. En we binnenkort weer iemand kunnen verblijden met het dubbele boek.

Bij meerdere mensen en blogs lees ik dat er weer flink opgeruimd wordt. Ook ik ben goed bezig. Heb gisteravond de spullen uit de vensterbank van de slaapkamer allemaal verplaatst. Naar de vensterbank van de hobby-kamer haha. Ook ben ik bezig met het afronden van allerlei handwerk projecten. Dochter bedacht dat een haaksel wel een kussentje kon worden voor op haar bed. En zo heb ik nog een bak vol met bijna af dingen (tasjes, vesten....). Ik merk dat het afmaken me rust geeft, in mijn hoofd. Dat is fijn, want maandag begint mijn volledige werkweek weer.

4 opmerkingen:

 1. Misschien mag ik als jullie klaar zijn een Nederlandse versie overnemen?
  Ik ken het boek zelf niet maar heb er al meerdere mensen over gehoord.
  Uiteraard wil ik er gewoon voor betalen.
  Groetjes rianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Rianne, dat mag, mail je me even je adres? Staat rechts op mijn blog.

   Verwijderen
 2. Ik wou net een give-a-way voorstellen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook leuk geweest, een give-a-way, wellicht kom ik binnenkort nog wat leuks tegen in mijn boekenkast :)

   Verwijderen