donderdag 29 augustus 2013

De uitgeruimde kelder

Het originele plan voor vandaag was om een dagje naar Leeuwarden te gaan met de dagkaart die ik nog heb liggen van de Arriva trein. (Ooit ontvangen n.a.v. een melding over een vertraging en geldig tot 31 augustus).

Het wandelen en winkelen van gisteren was aardig vermoeiend. Dus vandaag bedachten we, dat een opgeruimde kelder ook wel een heel fijn plan was. Vanmorgen om 11.11 uur waagde ik me beneden. Om (met tussenpozen voor het doen van de was, wat eten en drinken) zo rond 16.41 uur klaar te zijn.

Wat een spullen. Niet normaal. We hebben een helft van de kelder volledig gedaan. Niet eens alleen opruimen, meer uitruimen. Een auto vol naar de kringloop (de mijnheer van de kringloop vroeg zich af of het echt allemaal uit een auto kwam haha). Nu zit de auto vol met nog een klein beetje voor de kringloop en de rest voor grof vuil. We kunnen gewoon weer lopen in de kelder. Alle fietsen passen met gemak en ik weet nu dat we een dubbele pomp hebben (laatst een nieuw gekocht, omdat ik de andere niet kon vinden). De 3 kasten die nog overgebleven zijn, doen we echt een andere keer. Als het gewoonweg slecht weer is.

Ik ben wel een aantal spullen tegengekomen die ik op bijvoorbeeld Marktplaats zou kunnen zetten. Onder andere een broodbakmachine (hebben we dubbel, eentje stond op in de caravan tot aan vorig jaar). Maar ik heb nooit zo'n zin in foto's maken en het 'leuren' met spullen. 

Zijn er naast Marktplaats nog andere sites waar jullie (goede) ervaring mee hebben qua verkoop?

3 opmerkingen:

 1. Probeer het eens via de MP app, gaat ontzettend makkelijk! En ik weet niet of je Facebook hebt, maar je kunt je MP advertentie delen via Facebook. Heeft mij ook al wat opgeleverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe alles via MP ( aantal weken geleden nog een broodmachine van iemand overgenomen;-) omdat mijn oude kapot was gegaan.Ik heb ook een keer in mijn blog aangegeven welke spullen ik te koop had en was ze zo kwijt. Wellicht ook een optie voor je broodmachine.

  Groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna de hele dag bezig geweest dus! Goed hoor. Ik ken verder eigenlijk alleen bol.com. Daar verkoop ik boeken.

  BeantwoordenVerwijderen