maandag 12 augustus 2013

De eerste werkdag

Heel monter zette ik gisteravond de wekker om 6.15 uur. Na een woelige nacht (op een of andere manier vond ik het waarschijnlijk spannend om weer te gaan werken) stond ik ietwat wallerig naast bed. Mijn strakke coupe was spontaan weer wat gaan krullen.

Manlief stond ook op (ZOOOOO aardig) om mijn lunchtas te gaan vullen. Ik had me voorgenomen de eetkamertafel nog wel 'even' op te ruimen voor vertrek. Dat lukte, alleen stapte ik pas om 7.07 uur in de auto in plaats van 7 uur (tot zo ver de planning van de maandagochtend).

Vandaag was ik niet de enige persoon, terug van weggeweest. Een hele kudde collega's hadden hun eerste werkdag. Het was een gekakel op de kamer en de gang. Wel heel gezellig. Mijn directe collega gaf aan dat het de afgelopen twee weken erg rustig was geweest. Daar hoopte ik vandaag ook op. Maar nee... Rond 10.30 uur was het gedaan met de pret. Voordeel van de drukke dag was dat het zo weer 17.00 uur was. (Ik werk drie dagen van 9 uren en twee dagen van 6,5 uren).

Ietwat 'gaar' reed ik naar huis. Daar stond de dampende spaghetti met courgette en garnaaltjes al klaar. Heerlijk. Ben zo blij met mijn lieverd.

Helaas zei niemand iets van mijn nieuwe kapsel *snikt*
Maar goed dat ik er zelf zo blij mee ben haha.

Goed nieuws op geld gebied. Er kwam een onverwacht bedrag van 348 euro binnen :) Dat heb ik direct doorgezet naar de spaarrekening. De eerste 11 dagen van het 40 dagen plan zitten er op. Wellicht zit er binnenkort meer geld aan te komen. Altijd leuk.

Nou het bijlezen van blogs blijft dus even achterwege. De computer gaat zo uit namelijk. Vanavond met een dvd-tje en haakwerkje op de bank :) Even bijkomen van de eerste werkdag.


1 opmerking: