Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 augustus 2013

Dagje Deventer

Een tijd geleden vroeg mijn zusje of ik haar een dag wilde helpen in de zaak. Samen met een compagnon heeft ze een grote winkel. In verband met de vakantie had ze wat weinig personeel vandaag.

Zo zette ik voor de zesde dag deze week de wekker :)
Om 7.49 uur nam ik de trein. Na wat ergernissen over mensen die het begrip stiltecoupé niet begrepen (aaaaaarghhh) kwam ik om 9.42 uur op het station in Deventer aan. Even gelopen en net voor tienen was ik in de zaak.

Na een drukke en gezellige dag zouden we met zijn twee nog bij de pizzeria wat eten. Bij het afsluiten van de winkel, zagen we plots wat dozen vreemd staan. Bleek dat er twee paar schoenen gejat waren. Zo belachelijk. Dat vind ik toch zo asociaal. Maar goed, laten we maar hopen dat degene heel erg behoefte had aan nieuwe schoenen. Hopelijk werkt boontje komt om z'n loontje ook op die manier.

Ondanks het voorval toch heerlijk een pizzaatje gegeten.
Lekker bijgekletst met mijn zusje.
Toen weer op naar de trein. Met twee extra tassen en een vest.
Een gave grote tas, met bijpassende tas voor mijn iPad als dank voor een dagje werken. Vest had ik ontdekt in de koopjeskelder.
Past perfect bij mijn nieuwe schoenen en combineerde heel goed bij mijn 'outfit' van vandaag.

In de trein terug had ik leuk gezelschap. Een mooi meisje, van net zes jaar, die met haar vader en een van haar zussen een dagje was geweest. Ze had een t-shirt aan met I love Amsterdam, dus ik vroeg haar waar ze geweest was vandaag :) Heel veel gepraat.
Over de nieuwe  film van de Smurfen (ze had bij de McDonalds een Happy Meal gehad, met daarin Smurfin) en nog veel meer dingen. Ik ben dol op kinderen van die leeftijd. Dus de treinreis was zo voorbij.

Deze dag ook bijna. Ik ga heerlijk slapen en morgen vooral uitslapen. Ik wens jullie vast een fijne zondag.

Would you like to comment?