Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 augustus 2013

Bewustwording

Zooooo....terug van een dagje weg. Ochtendje bioscoop met drie kinderen en man. (Tijdelijke uitbreiding van ons gezin, met neefje en nichtje :)). We zagen de Smurfen deel twee. In een heerlijk koele bioscoop. De catering aldaar 'gesponsord' met 3 mega slush puppies en popcorn. Was een superleuke verpakking met bekers van o.a. Verschrikkelijke Ikke 2 (die film hebben we vorige week bekeken). Dus ik 'viel' voor de aanbieding. Kinderen helemaal blij, want die hadden niet gerekend op popcorn. Ze weten wat de kosten zijn in de bios, in vergelijking met bv. popcorn in de supermarkt.

Bioscoopkaartjes waren voordelig. Bij de plaatselijke bibliotheek hangt zo'n rek met kortingskaartjes voor diverse attracties en activiteiten. Twee kaartjes voor 11 euro. Dus dat was te doen.

Lunchen bij opa en oma (mijn ouders) en vanmiddag/vanavond naar het strand. Volgens mij was dit de heetste dag van het jaar. Op deze manier was het voor ons prima te doen. Patatje gegeten op het strand. Heel gezellig. (Kan alleen geen patat meer zien... burp... en zo wordt het niets met mijn zebrastrepenbuik)

Alle kinderen logeren bij opa en oma, dus wij hebben zo maar een weekend voor ons twee.... Ook wel eens fijn.

Gisteren zoals geschreven begonnen met de oefeningen voor dag 1.
Ik las verderop in het boekje dat het beter is om hierover niets met anderen 'te delen'. 
Helemaal niets vertellen zou de beste optie zijn.
Te laat... haha... Nou, ik was toch al niet van plan hierover in detail te treden.

Morgen gaan we eens berekenen hoe we ervoor staan met onze vakantie uitgaven. Beste aankoop tot nu toe, was de rubberboot.
13,95 euro, bij de Action. De apart gekochte peddels waren niet eens noodzakelijk.

Would you like to comment?