Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 juni 2013

iPadhoes via iPodhoes.nl

Toetsenbord voor de iPad
Collega's zag ik met een prachtige Zagg hoes met toetsenbord voor de iPad. Dat leek mij ook wel wat. Alleen paste me het bedrag daarvoor niet helemaal :)

Sinds een aantal weken hebben we de iMac niet meer in de woonkamer staan. Ik merkte dat ik wel steeds sneller op de iPad iets opzocht. Of nog even iets wilde typen. Ik wilde toch wel graag een toetsenbord.

Onlangs waren we bij vriendin Astrid op bezoek en ik vertelde haar over de gave Zagg hoes. Toverde ze een toetsenbordje uit haar la. 
Ze vond het he-le-maal niets, om daarop te typen. 
Daarom mocht ik het testen. 
Mij bevalt het prima (even wennen in het begin aan het opstaande randje). Dus zo werd ik de trotse eigenaresse van een toetsenbord.
Kijk nou, dit is toch net een mini laptop zo hieronder.Maargoed, nou paste de iPad niet meer samen met het toetsenbord in de bestaande hoes. (Tsjonge, wat een luxe probleem). En met foto's maken vond ik het wel erg lastig om de iPad vast te houden en ook nog een 'scherpe foto' te maken. Dus zocht ik daarvoor een oplossing. Die vond ik in de vorm van deze handige hoes. 

Hele hand onder het elastiek is niet zo handig

Hier heeft de muur een andere kleur roze zie ik

Tsjonge, brede handen heb ik haha

Huup huup, barbatruuk, makkelijk draaien


Kijk dit is de achterkant, heel breed elastiek


Nu nog iets maken waar alles in past. Heb uiteraard al weer een idee.

Bookmark and Share

Would you like to comment?