Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
15 juni 2013

Breien, haken en spam

Spam
Zojuist weer 35 spam reacties (welke gelukkig al apart opgeslagen worden) verwijderd van mijn blog. Allemaal engelse reacties, met "I really like your blog, excellent this, superb that.... Jaja, tuurlijk, ik blog ook zoveeeel in het engels.

Breien
Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten. (Onderstaande foto heb ik via de facebookpagina van de heren verkregen, zonder het vragen van toestemming).


Yeah, ik heb het boek eindelijk.
En ik vind het super. Mijn moeder was hier gisteren nog even. Samen hebben we Arne en Carlos een poos geleden op de huishoudbeurs gezien en met ze gepraat. Ook zij is enthousiast. We zoeken alleen nog zo'n tien uur extra per dag aan tijd voor alle kleurrijke patronen.

Haken
Naast veel breipatronen staat er een super mooie deken in. Die zet ik in ieder geval op mijn wensen maak lijst. Dinsdag ga ik aanhaken en heeeel veel bijkletsen denk ik, bij Jootje Styling in Groningen. Ik ben bezig met een 'geheim' haakproject. Misschien kan ik dat dinsdag afmaken. Dan kan ik het binnenkort showen.

Ik heb nog meer leuke boeken gekregen en gekocht. Daarover binnenkort meer. Ik zoek trouwens nog iemand die bekend is met franse haaktermen. Of die een site weet waar ik frans-nederlands iets kan vinden....

Bookmark and Share

Would you like to comment?