woensdag 1 mei 2013

Klepperende brievenbus

De post bracht de afgelopen dagen vele verjaarswensen. Heel erg leuk en uiteraard ben ik erg blij met de kaarten.
We wachten wel met smart op een blauwe envelop, die goed nieuws komt brengen.
Plus het overzicht natuurlijk van het BKR.

Voor een nieuw gestarte 'business' hebben we een creditcard aangevraagd. We hebben al wel een prepaid creditcard. Die bevalt prima. Alleen voor het programma waarvoor we die willen gebruiken, werkt het niet.

Op advies van een vriend kocht ik een andere prepaid kaart. Van Visa, de zogenaamde 3V creditcard, bij Primera. (Erg bijzonder dat dat kan). De kaart kostte een tientje. Geld middels Ideal erop zetten kost 2 euro. En voor het online betalen buiten de EU worden er ook nog kosten in rekening gebracht. Naar mijn mening, teveel kosten voor regelmatig gebruik.

Dus hopelijk hebben we binnenkort de nieuwe kaarten. Er zit op de aangevraagde kaarten een leuk spaarprogramma. Met een beetje slim uitkienen qua boodschappen doen en benzine tanken, verdienen we nog weer extra.

Vanmorgen weer een huis bekeken. Vorige week ook een huurhuis, welke via een makelaar verhuurt wordt. Dat viel zo tegen.
We hadden goede hoop voor het huis van vanmorgen. Mooi huis, goede buurt. Dicht bij station, school etcetera.
Helaas was dit ook niet wat we zoeken. Nou ja, qua huurprijs gelukkig maar. 800 euro huur per maand. Slik. We betalen nu 413 euro, inclusief 97 euro aan stookkosten.

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je reactie! Wat heeft jouw blog een leuke titel! Die lokte me hier naar toe.

    Ik heb ook ooit zo'n prepaid creditcard gekocht, maar had niet door dat het tientje dat ik ervoor moest betalen alleen maar voor het stuk plastic was… Als je een Hema cadeaukaart koopt, dan betaal je voor het geld dat je er op zet.

    BeantwoordenVerwijderen