Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 mei 2013

Kermisklanten


Cakewalk
Wie kent het nog van 'vroeger'? De Cakewalk?
Vorige week vrijdag was ik met dochter en neefje op de meikermis in Groningen. Op de Ossemarkt was het nostalgische gedeelte.

We begonnen met een bezoekje aan de Cakewalk. Eerste keer was lachen. Aangezien we 6 kaartjes hadden gekocht voor de prijs van 5 (jaja, kniepstuiver) gingen we nog een keer.

Ik dacht dat ik ook wel van de rollende band af kon gaan?!? Nou, dat kon ook wel, ware het niet dat ik met mijn benen er op kwam. Vervolgens niet in zit stand kwam en gewoonweg op mijn zijkant van de houten rolband ben afgevallen. Ouch... (40 plussers, levensgevaarlijk op de kermis haha).

Muntjes schuiven
Het voordeel van de blauwe plekken op heup en schouders, was dat alle lust tot het plaatsnemen in andere attracties me volledig was vergaan.

Neefje Kees durfde echt in alles en af en toe ging Quinty samen met hem ergens in. Ik liet me ondertussen verleiden tot het wisselen van 10 euro voor 100 muntjes bij de muntenschuifmachines. (Tot zover het voordeel van 6 kaartjes voor de prijs van 5).

Uiteraard lagen de muntjes zo tactisch geplaatst dat er nog een tweede bakje aan te pas kwam voor wat waardepunten. Om vervolgens met twee geweldige prijzen onze weg te kunnen vervolgen. Een plastic springveer en een wc potje, gevuld met een slijmerige massa. Bij het inprikken met een vinger, maakt het heel toepasselijk een scheetgeluid. Enig. Kostprijs bij de Action waarschijnlijk nog geen twee euro.

Maar het mocht de pret niet drukken. De economie heb ik weer aardig gestimuleerd op deze manier. En qua plezier kunnen we weer een jaar vooruit met deze leuke herinneringen.


Bookmark and Share

Would you like to comment?