Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 mei 2013

Fulltime werken

Deze week ben ik officieel een 'fulltime' werkende vrouw. Wat een omschakeling.
Vrijdagavond en zaterdagochtend voelde ik me alsof ik griep had. 
Zo moe en spierpijn.
Echt diep respect voor alle werkende mannen en vrouwen. Parttime of fulltime.

Gelukkig is de nieuwe baan erg leuk. Er valt veel te leren voor me. 
Dus ik vermaak me prima.
Nu nog een beetje mijn energie leren verdelen en vroeger op bed.

Volgende week krijg ik dan ook het eerste gedeelte van het salaris wat bij de functie hoort. Wat dat betreft levert het aantal uren extra werken in verhouding tot wat ik eerst deed zeker niet extra op. Uiteraard wel meer salaris. Maar niet het dubbele, terwijl ik wel bijna het dubbele aantal uren ben gaan werken. Maar goed, ik weet waarvoor ik het doe.

De gedachte dat ik nu ook minder tijd zou hebben om het geld uit te geven gaat niet op. Ik merk dat ik nu vind dat ik wel iets leuks verdien omdat ik zo hard gewerkt heb. (Jaja, goed excuus). En de eerste pizza's, nootjes en andere lekkere extra dingen die we haalden omdat we nu alledrie vrij waren, zaten ook niet echt in de planning.

Zal vast goed komen de eerstkomende tijd. Onze 'Gouden Gans' spaarrekening is in ieder geval goed gespekt. Eens zien welk bedrag we van het vakantiegeld welke volgende week komt ook nog 'doorsluizen'. Ik ben benieuwd wat jullie (5 volgers ondertussen :)) met (eventueel te) ontvangen vakantie geld gaan doen.

Would you like to comment?

 1. Nou je bij Spaarcentje ook in de leeslijst staat gaat het vast sneller met je volgers;) Wij gaan met het vakantiegeld heel weinig doen, nou ja naar de spaarrekening dat dan weer wel:) Misschien een klein stukje voor wat noodzakelijke aankopen, maar het liefst niet teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk dat ik in de leeslijst sta. Ben met dit account nog niet heel actief met volgen en lezen bij anderen. Fijn dat je vakantiegeld lekker naar de spaarrekening gaat.

   Verwijderen
 2. Je hebt meer volgers hoor ;-) Ik heb mijn vakantiegeld naar de verschillende potjes doorgezet en 400 euro achter de hand gehouden mocht ik een geniale ingeving krijgen (ik verwacht dat dit later alsnog wordt toegevoegd aan een potje).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, ik zag het. 7 volgers hier op het blog. En aan het aantal pageviews te zien wordt het blog al een beetje bekender. Wat voor potjes hanteren jullie? Altijd lekker nog 400 euro achter de hand.

   Verwijderen
 3. Ik heb een lege spaarrekening en krijg (helaas) geen vakantiegeld, tenzij ik het mezelf geef...
  Maar fulltime werken is inderdaad pittig! Respect hoor! Dan heb je iets lekker ook wel verdiend. En de spierpijn en extreme vermoeidheid worden snel minder.
  Succes en sterkte! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij weet alles van full-time werken :) Dus voor jou respect. Ja, een keerzijde van zelfstandig werken. Alleen vakantiegeld wanneer je het jezelf geeft.

   Verwijderen