Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 februari 2013

KreaVak, knopen en kadootjes

Kreavak beurs
Afgelopen zondag 'toog' ik met medecreatievelingen naar de Kreavak beurs in Apeldoorn. Wat zagen we weer veel moois. Er waren ook nieuwe Bulgaarse aanbieders van garen. Met prachtige kleuren en mooie prijzen. Ik mocht wel wat garens uitzoeken... Nou ik hield het bescheiden bij een bolletje, maar heb er nog niets mee gemaakt.

Knopen
Bij de Deventer Knopen Fabriek zag ik superleuke knopen en sluitingen. Gelukkig heb ik nog niet genoeg idee├źn *kucht*, dus ik voeg weer wat aan mijn lijstje toe.
Eerst eens de knopen (zoals die op de foto) die ik thuis heb uitzoeken en daar iets mee doen.

Kadootjes
Ouderwetsch geschreven, vond ik leuker, zo drie K's in de titel.
Op de beurs kregen we bij de Witte Engel (groothandel in vilt en aanverwante producten) een Love Bird kado, om ter plekke te vilten. Zo leuk om te doen dat droogvilten. Ik weet nu zeker dat ik de wollen dekens die ik in de loop der jaren verzameld heb wil houden om te bewerken.

Om plaats te maken voor allerlei leuke nieuwe materialen, heb ik gisteren twee tassen met restjes garen weggegeven aan mijn moeder. Ze gebruikt het o.a. voor het breien van sloffen.

Bookmark and Share

Would you like to comment?