Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 februari 2013

Arne en Carlos op de huishoudbeurs

Gratis kaarten via EtsyNL
Via een actie op Facebook, kon 'je' kans maken op kaarten voor de Huishoudbeurs. Nu wist ik dat mijn moeder daar wel graag heen zou willen. Dus ik deed mee en ik won de twee kaarten.
Met twee voordelige treinkaarten, vertrokken we gisteren op tijd.

Geen treinen
Tenminste, dat dachten we. Vanwege sein- en wisselstoring, reden er geen treinen naar Groningen. Gelukkig was manlief al wakker en heeft hij ons gauw naar het station gebracht. Bij de Starbucks twee cappuccino's gehaald, gekozen voor een iets minder volle trein naar Zwolle, bleek de melk in de koffie zuur....
Dus rennen (ik dan), koffie terug (goed opgelost door Starbucks ik kreeg twee bonnen voor gratis drankjes) en net op tijd weer voor de trein. 

Truusje trolley
Op mijn aanraden had 'moeders' ook een trolley bij zich.
Dus we pasten goed in het geheel. Tsjonge jonge, wat een kudde trolleys. Bij binnenkomst in de Rai, kregen we onze kaarten van de lieve en attente Ingrid. Ik liet per ongeluk mijn moeders tas staan. Na het bezoek aan het toilet kwamen we er achter.
Schrik, want daar zaten onder ander haar portemonnee en mobiel in... Gelukkig was iemand zo vriendelijk geweest om de tas compleet af te geven.

Kluisjes
Bijna een uur na binnenkomst, hadden we ons een weg gebaand tussen de hutkoffers, op naar het 'voedselplein' waar de kluisjes waren.
Ik ben erg vredig van aard, maar het 'geram' van de trolleys tegen mijn hakken en scheenbenen aan, deed mijn onaardige versie aardig bovendrijven.

Slappe lach
Gelukkig hadden mijn moeder en ik erg veel lol om onszelf en de mogelijkheid om onze spullen in een kluisje te krijgen. De filmpjes publiceer ik uit privé overwegingen niet haha.


Arne en Carlos
In een rustiger gedeelte van de Rai, zag ik ineens twee (voor mij) bekende mannen zitten breien. Arne en Carlos, bekend van hun leuke breiboeken. Ik nam stiekem een foto. Toen er wat dames van de tafel vertrokken, grepen mijn moeder en ik onze kans. Ik vroeg of ik een foto van hun tweetjes mocht maken. We raakten in gesprek en we mochten hun nieuwe boek in de noorse versie zien. De foto's daarvan zijn gemaakt in hun eigen tuin, vertelde Carlos.


De bloemetjes buiten breien
De PR dame verscheen vervolgens met de Nederlandse versie, echt een primeur, want het boek komt pas in april uit.
Terwijl we van Arne nog een nieuwe breitechniek leerden, kwam Hakim (bekend van Sesamstraat) langs met een filmploeg. Dus wie weet verschijnen we binnenkort nog ergens op tv...


Interview
Terwijl de 'mannen' nog een interview deden op de stand, maakte ik gauw een laatste foto. Mijn dag kon niet meer stuk. Al was dit echt de laatste keer dat ik de huishoudbeurs bezocht....

Bookmark and Share

Would you like to comment?