Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
04 januari 2013

Twee weken vakantie

Kerstvakantie
Verrukkelijk vooruitzicht had ik. Ruim tweeeee weken vrij. Met een heerlijke kerstlunch op het werk sloot ik mijn werkweek af.


Verschillende collega's hadden heerlijke gerechten klaargemaakt. We deden nog een hilarische kerstquiz met ons allen. Met een kerstpakket en de rest van de overgebleven pasta salade toog ik naar huis.

Die vrijdag gingen we naar Leer (Duutschland) met mijn ouders, in de nieuwe Audi. Zondag volgde ik nog een workshop in Leeuwarden. En maandags zou mijn vakantie echt beginnen.

Kerstkaarten
Oh ja, kerstkaarten... Van de bij de lunch gebruikte kaartjes van Gijs hergebruikte ik een aantal, voor een vriendelijke en persoonlijke kerstwens... Tsjonge, ik moest er nog wel meer dan gedacht. Maar, vakantie, dus tijd zat...


Dacht ik... want morgen is het zaterdag. Ik zal op de kerstzegels kijken tot wanneer ik ze kan gebruiken... want ik heb nog niet alle nieuwjaarswensen de deur uitgedaan.

Elk jaar neem ik me toch echt voor om op tijd te beginnen. Met iets leuks, origineels en creatiefs... Zucht... De ontvangen kaarten hangen hier nog in de vorm van een kerstboom (of iets wat er op lijkt :)) op de deur geplakt.

Hergebruik plus
Ik bewaarde ze jaren, de oude kaarten, met het idee van hergebruik plus... (Als in de voorkant eraf knippen, maarja, stel dat ik de kaart dan zou sturen naar iemand die de kaart had gestuurd). Dit jaar gaan de standaards, die alleen met naam zeg maar, bij het oud papier.

Wat doen jullie met ontvangen kaarten? Inplakken, bewaren?
Bookmark and Share

Would you like to comment?