maandag 14 januari 2013

Klussen met Co

Woensdagmiddag
Vorige week woensdag was ik vrij. Ik had wel wat klusdingen op de kamer van dochter in gedachten. Let op, in gedachten vooral :)
Een vriendin stuurde een sms, of ze even op de thee kon komen. Altijd gezellig, dus 's middags kwam ze langs. Voor de vorm had ik mijn kluskleding al aan en was ik wat gaten in de muur aan het vullen.


Behangen op donderdag
Ik vertelde haar van de overige plannen, een muur paars maken en de andere muur behangen. Zegt Co, de vriendin: "Behangen, dat vind ik zooo leuk. Zal ik je helpen?"
Nou valt behangen niet in mijn categorie 'hobby', dus ik nam haar aanbod gretig aan. De volgende dag zou ze al komen. Dus na het kopje thee, die woensdagmiddag nog snel aan de slag. 
Twee muren gewit, eentje paars gemaakt.
Met de verf nog onder de nagels naar de kamer van Koophandel voor de nieuwjaarsborrel. 

De dag daarna kwam Co met haar superhandige behangspullen.
De oerlelijke muur is nu voorzien van een blauw laagje behang. En na slechts drie bezoeken aan de Ikea hebben we volgens mij alles. Dankzij het engelengeduld van Martijn staat de mooie kledingkast. De foto bij dit blogje is gemaakt blije en trotse Quinty (dochter).

Mien, mien, mien heb jij mijn boormachien gezien
Laatste dingen 'moeten' nog. Daar heb ik de hulp van mijn vader en zijn boormachine bij nodig.... En dan is er weer een project afgerond.

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten