Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
28 december 2012

2013 wordt mijn jaar

Nieuwe dingen
Nog heeeeeel even is het 2012. Ik ben aan het genieten van mijn 'kerst'vakantie. In de maand december kwam er in huize Nolle van der Horst aardig wat nieuws. Een andere auto. Een platte tv. (Kleintje hoor, helemaal vergeleken met de mega tv die we van mijn oma kregen bij haar overlijden) en sinds gisteren een nieuwe DRAADLOZE printer. Wat is dat superleuk. En 'noodzakelijk' *kucht* want ik kocht zojuist voor 14 euro een jaar werkboek en planner. (voor privé EN zakelijk - alleen de privé versie is 9,95 dollar).

En, ook dit gratis ebook over bloggen, met een blogworkshop met o.a. - a 1 million dollar idea - (euro's vind ik ook goed hoor:)) wil ik wel graag uitgeprint hebben.

Ingeving
Zoals altijd heb ik plannen voor het nieuwe jaar.
Vanmorgen kreeg ik ineens DE ingeving van het jaar. En in plaats van het alleen maar op te schrijven, ondernam ik nu zelfs direct actie. *schrik* Acties zelfs, in de vorm van domeinnamen registreren, twitteraccount en facebookpagina aanpassen.

Creatief gebied
De reden waarom ik over deze ingeving wel heel enthousiast ben, is omdat het op creatief gebied is. Niets hoogdravends hoor. Ik ben begin december naar een Internet Marketing Summit geweest. Heel interessant, geld verdienen met het internet. En dat lijkt me heerlijk. Maar dan wel op een leuke en ontspannen manier. Uiteraard nog niet met de aanbevolen programma's (ben meer fan van blogger dan van Wordpress op dit moment).

Afronden
Merk ook dat de vakantie me goed doet. Ik maak eindelijk dingen af. Twee vesten, een tasje, een armband, oorbellen en onderzetters. Om maar wat 'liggende' projecten te noemen. Nu 'alleen' nog mijn ontplofte hobbykamer opruimen.
Nou, ik laat de printer even draaien, met 89 pagina's werkboek. (x2) Zijn de cartridges wel bijna weer aan vervanging toe bedenk ik net.
Zal opschieten, want The Voice Kids begint zo en anders kunnen we niets horen....
Bookmark and Share

Would you like to comment?