Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 september 2012

Kringloopkoopjes

Interne verhuizing deel 36
Afgelopen weekend, tijdens het hele mooie weer, besloten we onze mini slaapkamer weer te verruilen voor de grote kamer.

Ook dochterlief ruimde ondertussen haar kamer op, ze wilde nog een kast, die ik leeg maakte... Tsjonge wat een zooi kwam daaruit.

Oase van rust
Op zondagavond om 20.20 uur waren we klaar, was het weer een oase van rust. De kelder stond wel vol met tassen en dozen voor de kringloop. Ik haalde 'stiekem' nog wel wat dingen uit de tassen :)

Dit kwam uit een (1) kastje *schrik*
De auto volgeladen
Ook de bijrijderstoel staat vol
Het was raar om alles weg te brengen. Al moet ik toegeven dat het ook wel goed voelde. Met de lege auto, reed ik toch nog even langs de kringloop winkel....

Broeken
De plaatselijke kringloop gaat binnenkort naar een ander pand verhuizen. Dus alles was nu voor de helft van de prijs.
Ik moest nodig wat nieuwe broeken hebben, dus met veel geduld (het is ZO niet mijn hobby om kleding te passen) vond ik maar liefst 5 passende broeken. Ook vond ik nog een paar leuke laarsjes en een paar mooie schoenen. Plus een schattig boekje. Voor 10,76 euro 'altesaam' vertrok ik wel heel blij naar huis.

Bookmark and Share

Would you like to comment?