Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 september 2012

Citroën Dyane en een nieuwe fiets

Nieuwe fiets
Ze is al weer even thuis hoor. Onze dochter Quinty, van een weekje kamp van school. Uiteraard heeft ze ons absoluut niet gemist. Nog regelmatig heeft ze een 'soort van binnenpretje' als ze giebelend aan tafel zit.

Gisteren hebben we een nieuwe fiets voor haar besteld. Haar oude fiets heb ik via Marktplaats verkocht. Daarop is ze nog wel naar kamp gefietst. En vorige week zondag haalden we voor de laatste keer op 'die fiets' een ijsje... Ze paste er ook echt niet meer op. Veel te lang. Vandaag kochten we een nieuwe broek. Maat 164. Wat een lange benen zeg voor een 10 jarige....


Citroën Dyane
Marktplaats deed andersom ook goede zaken. Hieronder een foto van de 'nieuwe' bedrijfsauto van mijn vader. Hij is er superblij mee. Een Citroën Dyane - 32 jaar jong- in de besteluitvoering. Ik heb er nog niet in gereden. Zal binnenkort eens vragen of ik een ritje mag maken :)


Drukke maand
September was voor mijn gevoel een drukke maand. Of misschien maakte ik me gewoon (te) druk. Ben wel blij met een nieuwe maand. Die dan ook nog eens op een maandag begint. Met vannacht volle maan. Ben benieuwd hoe rustig ik slaap....

Nieuwe zaken
Oktober wordt in ieder geval een maand van nieuwe zaken.
Spannend en leuk. Naast nieuwe zaken, vind ik het ook tijd om oude zaken eens goed af te ronden. Dus ik heb zeker zin in de komende drie maanden. Blogtechnisch lig ik volgens mij erg achter op mijn voornemen om dit jaar tenminste 100 blogjes te schrijven... Bereid je voor op een blogexplosie, haha.

Bookmark and Share

Would you like to comment?