Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 juni 2012

Het watermantijdperk - Jeroen EssersQuinty op de trap
bij Yantra al aan't lezen

Boekpresentatie.
Vorige week rond deze tijd, was ik druk aan het lezen.
's Middags waren Martijn, Quinty en ik bij Yantra in Groningen bij een boekpresentatie. Bij binnenkomst stond Jitse Knoop (DE tipgever op twitter) al klaar met een prosecco.

Ten Pages
Van 'ene' Jeroen. Ik had via Ten Pages een aandeel in zijn manuscript van het Watermantijdperk gekocht. (Ten Pages is een site, waar iemand 10 pagina's van zijn/haar manuscript kan plaatsen. Er bestaat dan de mogelijkheid om aandelen te kopen... Kijk voor meer details maar eens op de site. Is een interessant concept namelijk).
Helaas werden er niet voldoende aandelen verkocht.

Eigen uitgeverij
Dus besloot Jeroen zijn boek in eigen beheer uit te geven. De uitgeverij is vernoemd naar zijn lieve (wijlen) hond.
Gelukkig mailde hij mij, met de vraag of ik naar de presentatie wilde komen. Uiteraard. Dus we maakten kennis. Wij kochten een boek, lieten het signeren. We luisterden naar zijn 'speech'. Dronken nog een colaatje. Quinty kreeg bij het afscheid alle chips en snoep mee :) en we togen naar huis.

Groningse Harry Potter
Thuis begon ik met lezen. Ik kon niet meer stoppen. Reuze fijn en vlot geschreven boek. Heel erg spannend. Het is een serie (in wording).
Dus nu wacht ik met spanning op deel twee. Quinty had het boek ook snel uit. Tijdens het lezen, noemde ze het haar meest favoriete boek. Ze vroeg wanneer de film uitkomt. En toen ze het uithad, stond ze 'te stampvoeten' in de kamer, omdat deel twee nog niet te koop is haha.
Ondertussen is ook Martijn begonnen met lezen. Hij baalde dat hij moest gaan slapen. Want is zo spannend...

Het watermantijdperk
Dus.... Mocht je van spannende boeken houden... Destijds genoten hebben van Harry Potter. Koop dan het boek. Dat kan via de site van Jeroen. Of via de verkooppunten.

Nee, dit keer verdien ik niets hoor aan de promotie :) Ik schrijf hierover omdat ik het zo'n gaaf boek vind. En ook diep respect heb voor Jeroen, om zijn boek in eigen beheer uit te geven.
Bookmark and Share

Would you like to comment?