vrijdag 18 mei 2012

Leuk t-shirt en PINC13

PINC13
Vorige week vrijdag, terwijl ik druk bezig was op twitter, met een aantal persoonlijke 'aanbevelingen' zag ik een tweet voorbij komen van Voor de Wereld van Morgen. Voor degene die de site nog niet kent, het is een initiatief van de ASN bank. Met allerlei projecten op het gebied van energie, duurzaamheid en meer nuttige zaken.

Kaart gewonnen
In de tweet werd een kaart voor PINC13 (People, Inspiration, Nature, Creation) aangeboden voor degene die middels een e-mail met onderbouwing aan kon geven waarom hij/zij daar graag naar toe zou willen. Ik typte HEEL snel en vanuit mijn tenen en bericht en kreeg binnen 20 minuten bericht terug, dat ik de kaart gewonnen had JIHAA...
Dus dinsdag ga ik daar heen.

Het ingepakte kadootje op de foto is een boek. Dit boek gaat mee om te ruilen bij de conferentie. Ben echt zo benieuwd naar alles.

T-shirt
De dresscode is 'casual'. Laat ik nou onlangs bij Vistaprint een heel leuk t-shirt besteld hebben. Ik had al een keer eerder een t-shirt besteld. Met mijn eigen logo. Nu wilde ik laatst postkaarten bestellen en keek naar alle andere producten. Zag ik dat er bij de shirts echt heel veel gave ontwerpen mogelijk zijn.

Dus koos ik voor een damesmodel t-shirt. Maat M (valt prima trouwens). En de verzending was ook supersnel. Ik kies altijd voor de meest voordelige verzendoptie. (21 dagen volgens mij). Maar het was er al binnen een week. Erg fijn.
                                                                                                      
Ik koos voor een ouderwets cassettebandje. Tekstje erbij.... Alleen zie ik bij het dragen dat de terugdraaipunten wel op erg onhandige plekken zitten :)

Dus het wordt een ander shirtje.


USEM kaartjes
De uitslag van de weggeefactie van de USEM kaartjes is bekend. 11 mensen blij gemaakt met een setje kaartjes. Hopelijk worden de kaartjes vandaag bij de meeste mensen bezorgd.

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten