zondag 6 mei 2012

11 dagen vrij

Vakantie
Met het opnemen van 1 dag verlof, op mijn verjaardag, was ik maar liefst 11 dagen vrij. Die dagen zouden eindeloos duren. Jaja, dat dacht ik. Met de voorspelling van al dat mooie weer zag ik mezelf al heerlijk hakende, lezende en zeer ontspannen doorbrengen bij ons buitenverblijf.

iPod taart
Voor het zover zou zijn, gaven Quinty en ik een gezamenlijk verjaarsfeestje. Zij was op 17 april jarig en ik 1 mei jongstleden.
Via een vraag over Granny Square haken op twitter kwam ik uit bij de prachtige taarten van Kirsten. In overleg met dochter Q kwamen we tot een iPod taart.

Naast echt PRACHTIG was de taart ook heerlijk. En wat een oog voor detail heeft Kirsten zeg.
We hadden gekozen voor een chocotaart met vanilleroom en aardbeienjam.
Het feestje was gezellig, we aten nog een week lang de veel te veel ingekochte hapjes en drankjes.

Koninginnedag
De zonnige koninginnedag brachten we kindloos door op het buitenverblijf. Dochter was uit logeren een paar dagen en zou met mijn moeder weer mee terug rijden.

Onder het genot van een eerste au-laitje al daar begon ik met het 'weghaken' van wat restjes.

Dinsdag 1 mei was het dan zover, zelf jarig.... Via twitter stuurde ik nog de hint voor wat echte post. Het mocht niet baten :( Welgeteld 6 kaarten, snik, snik, over de hele week geteld ook nog. Maar.... Wel 55 felicitaties op twitter en 40 via Facebook. Lang leve het digitale tijdperk. Iedereen bedankt in ieder geval.
Van manlief een prachtige ring cadeau gekregen en van dochter bijpassende oorbellen. Verder ook heel veel leuke kado's gekregen.
Nu als 42 jarige verder met dit jaar.

De resterende vakantiedagen
Nou de rest van de week vloog voorbij. Het is al weer zondag. Het haken, lezen en ontspannen bij het buitenverblijf viel weertechnisch erg tegen. Een warme dag en voor de rest helaas te koud. Gelukkig vermaken we ons altijd prima thuis met ons drietjes. En ik heb besloten dat wat ik nog niet gedaan heb, gewoonweg een andere keer te doen.

Uit eten
Vanmiddag gaan we luxe uit eten. We hebben iets heel groots te vieren. Iets waar we ENORM blij mee zijn. Ik twijfel of ik daar over ga bloggen binnenkort. Denk het wel. Maar daar slaap ik nog een nachtje over.

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten