zaterdag 21 april 2012

10 jaar, grote voeten en een jaar lang gratis schoenen?

Ballonnen blazen
Kijk haar zitten, in haar pyjama, de avond voor haar verjaardag, ballonnen opblazend.
We hebben een tiener in huis.... Want dat is toch zo als je tien wordt... Het was heel gezellig afgelopen week.De verjaardag werd gevierd in de klas met een traktatie op ijsjes. Moesten zowat handschoenen bij aan hoor, zo koud was het.... Brrrr...

Taartje eten en slappe patat
's Middags togen we met zijn twee naar Groningen. We zouden nieuwe schoenen kopen. Zo ver kwamen we niet eens. Want we 'moesten' eerst een taartje eten.

Daarna kochten we nog een ketting, 'mood' ringen (die verkleuren als je ze draagt) en wat andere leuke dingen bij een winkel.
De MacD sloegen we over en we aten thuis kleffe patat en een vezelrijk soepje... :(

Nog geen schoenen dus...

De woensdag en donderdag waren weer zo voorbij deze week. En met nog maar een paar gympies voor 'onze tiener' (oh nee, sneakers moet ik natuurlijk schrijven) werd het gisteren toch echt tijd....

Jaar lang gratis schoenen
Even twijfelde ik of we nog een week moesten wachten... Want ik kreeg dit (pers)bericht in mijn mailbox. *


Win een jaar lang gratis schoenen!
De schoen6daagse staat deze week centraal bij de winkels van Dolcis. Tijdens de schoen6daagse  profiteer je de hele week van spetterende kortingen voor het hele gezin en maak je bovendien elke dag kans op een jaar gratis schoenen! Dolcis schoenen zijn er voor jong en oud en voor elke gelegenheid!  Of je nu op zoek bent naar herenschoenen, damesschoenen, leuke kinderschoenen of een nieuwe tas, bij Dolcis is de collectie altijd verrassend en betaalbaar!
Met de schoen6daagse de zomer in!
Heb jij je schoenenkast al ingericht voor de warme zomerdagen?  De zomer klopt op de deur en het wordt hoog tijd om jouw warme winterschoenen op te ruimen!  Dit voorjaar zien we weer volop enkellaarsjes, pumps, slippers en de oude vertrouwde sneakers in het straatbeeld. Profiteer deze week bij ruim 450 schoenwinkels en online van spectaculaire acties en aanbiedingen.
De volgende kortingen kun je deze week verwachten:


23 april: 15% korting op alle schoenen
24 april: 15% korting op alle A-merk schoenen
25 april: 50% korting op het 2e paar kinderschoenen
26 april: 15% korting op alle herenschoenen
27 april: 15% korting op alle damesschoenen
28 en 29 april: 50% korting op het 2e paar schoenen


Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie over de schoen6daagse op http://www.schoen6daagse.nl/ of de sites van Dolcis, Scapino, Invito, Manfield, PRO en Intreza!!
Nieuwe schoenen
Heel interessant natuurlijk. Kans op een jaar lang gratis schoenen... Afgelopen week won ik een boek en een set kaarten. Dus mijn win 'generator' staat aan.
Maar wij gingen gisteren even naar de plaatselijke Scapino en profiteerden van een andere actie. Dit zijn de nieuwe schoenen van Quinty. Maat 38, dus als zij ze niet meer past, kan ik ze aan haha.
*Ter promotie van het persbericht op mijn blog, krijg ik een leuke attentie. Geen percentage van je eventuele nieuwe schoenen hoor. Was dat maar zo :)

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten