zondag 25 maart 2012

Van ruilen kwam geen huilen.

C13 met haar CeetjesMama Cee
Er waren eens heel veel #Ceetjes Met een mega C als moeder (nouja, zoiets). Mega C vond dat de #Ceetjes wel het huis mochten verlaten. 

Ze (nouja ik) plaatste een aantal in een webwinkel en zo vond Jeetje dit Ceetje. (foto) Jeetjes moeder Janita heeft naast een gaaf blog ook allerhande andere vaardigheden. Ook zij twittert dat het een lieve lust is.... 

Fietszadelhoesje 
En zo zag Vrouw Haaksma de foto van Ceetje en wilde er ook wel een adopteren. Dat werd een spontane ruilactie, want ik wilde HEEL graag een uniek fietszadelhoesje (FZH).

Van Vrouw Haaksma
een geweldig fiets
zadel hoesje (FZH)
Nu heeft Vrouw Haaksma wel een van de wildere Ceetjes (foto) helaas. Beetje een pubergeval. Dus daar heeft ze heel wat mee te stellen.

Door de twitteritus van bovenstaande vrouw, kwam ik OOK opnieuw in contact met Jet. (Ooit kreeg ik al zomaar hele leuke post van haar, spontaan). Haar Ceetje heeft mega geluk. Ze mag werkelijk overal mee naar toe. En ik moet zeggen (ik heb namelijk het oudere zusje van dit Ceetje, dat ze ook wel erg fotogeniek is hoor. Hier is ze te bewonderen.
Er is zelfs een eigen twitteraccount van de 2 Ceetjes

En kijk eens wat voor leuks ik kreeg....

Van Jet, enveloppen, cadeau
doosjes en een gehaakte
onderzetter.
Door alle foto's die via twitter de wereld 'ingeslingerd' werden, twijfelde Marike van Designseekers over eventuele 'adoptie'.
Overtuigd door de andere eigenaressen ging er ook een Ceetje haar kant uit.

Ze dacht dat ze niets te ruilen had. Duh, met een hele webwinkel vol was dat natuurlijk een hele rare gedachte. Dus ben ik nu twee groentetuinen rijker.

Van Marike, twee pop up
tuinen. 
Ondertussen won ik nog via twitter een HARTegroet. Van een gefreakte kanarie.
En op facebook won ik een andere actie.

Met het versturen van knopen maakte ik iemand anders blij. En kreeg ik in ruil een geluksengeltje (zelfs twee, de eerste werd bijna 3 weken na datum zomaar nog bezorgd.

HARTEgroet van
Freaky Canary
Geluksengel in ruil voor
grote knopen van Daphne

Facebook, Etsy en Pinterest
Als laatste een foto van de door mij gewonnen prijs op Facebook.
Het is een 'beer in bad' stempel.

Tarah heeft zo'n leuke winkel op Etsy.
Kijk zelf maar eens. Dus daar kocht ik ook nog een 'brood met gebakken ei en spek' stempel.

Voor wat betreft de Ceetjes, momenteel zijn er weer een aantal in de maak. Via Pinterest hebben ze hun eigen foto album. Mocht je ook leuke foto's van je Ceetje hebben, dan plaats ik ze graag als je dat wilt/goed vindt. Mail of tweet me dan de link van de foto.
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten