donderdag 1 maart 2012

Loslaten, kleuren en plannen.


Complimentendag
Het is complimentendag vandaag. Heb jij al een compliment gegeven of gekregen? Per 1 maart heb ik een jaarcontract gekregen bij mijn werkgever. Dat is ook best een compliment. Dat ze nog een jaar met mij verder willen haha.

Forrest Gump
Gisteravond was ik alleen thuis en zag ik (opnieuw) de film Forrest Gump. Ik moest al huilen toen ik Forrest op het bankje zag zitten en hij de eerste persoon aansprak. Vanwege de mooie uitspraken en de oprechtheid. (Plus het is 'de week' van de maand...)

Ceetje(s)
Ondertussen tweette ik wat af in de reclameblokken en zo gaat er binnenkort weer een gehaakt #Ceetje (de gekleurde versie die op de agenda ligt) uit huis. Afgelopen week was de week van het loslaten.
Want....

Dit #Ceetje ging naar Artasja (foto)
Dit #Ceetje (foto) ging naar Vrouw Haaksma
Hier is Jeetje op #Ceetje (foto)

Er kan ondertussen haast wel een fanclub opgericht worden.

Kleuren
Uiteraard heb ik nog niet genoeg stiften en potloden. Want bij de speurtocht naar een nieuwe stofzuiger, zag ik hele fijne Stabilo potloden. Aangezien ik bij Lisa Manuels afgelopen week twee kleurplaten kocht, was dat een erg noodzakelijke aankoop.

Plannen
Sommige plannen vielen deze week een beetje in het water.
Beetje veel zelfs. Zoals het plan van het huis met de tuin.
Dat wordt een jaar uitgesteld. Dus heeft ook te maken met loslaten. Gelukkig is de stacaravan nog niet verkocht. Hebben we nog een riante tuin bij ons buitenverblijf. En blijven er nog altijd 11 doelen van de 12 over.

A granny someday
Zondag begon ik aan een 'hervonden' granny square (lees gehaakt vierkantje) patroon. Mijn tante heeft namelijk een supergaaf tasje gehaakt/genaaid (staat nog niet op haar blog zie ik) en die moest ik ook maken. Dus de eerste 19 blokjes voor een tasje zijn klaar en ondertussen ben ik ook begonnen met een nieuwe kleurencombinatie.
Wordt vervolgd...

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten