Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 februari 2012

Dooddoeners

Harry Potter
Dooddoeners, als in alle begin is moeilijk. De laatste loodjes zijn het zwaarst. De laatste dagen heb ik genoeg over dooddoeners gelezen. 
Bij een bezoek aan de bibliotheek, 'viel mijn oog' op Harry Potter delen 6 en 7. 

Daar kwamen heel veel dooddoeners voorbij.
Gelukkig heb ik de boeken uit. 
Ik merk dat ik zo doordraaf in het lezen en de boeken uit willen hebben. Waardoor ik me geen tijd gun voor andere dingen. Zoals bijvoorbeeld bloggen. Tsja, met een van mijn doelen om 100 blogjes te schrijven dit jaar, schiet het dan niet echt op.

Nieuwe heup
Ondertussen.... kreeg mijn moeder een nieuwe heup. Het was even spannend want vanwege een hoge bloeddruk moest ze al eerder opgenomen worden in het ziekenhuis.
In de week dat ze in het ziekenhuis lag, kreeg ik een complete make over. #Switchyourimage 
Gewonnen via Groningen Bruist inclusief een kleuranalyse van Marije Gerdes van DAP-Styling

Coupe zonnecollector

Bovenstaande coupe zonnecollector werd gemaakt door Maroesjka van Maress. Het geheel werd gefotografeerd door Diana Kropman van Kids Vizzion. Uiteraard zag ik er schitterend uit.... Ik ben nog elke dag blij met mijn nieuwe haar en de kledingadviezen.

In het maart nummer van Groningen Bruist komt de reportage te staan, dus jullie moeten het nog even doen met mijn oude profielfoto.
Met oude 'coupe' en zelfgemaakte oorbel in de trein.
Onderweg naar een dagje Modefabriek in Amsterdam.
Hier met nieuwe 'coupe'. Volledig pluisvrij. Prachtig gekleurd haar in verschillende tinten. Moet je zien wat een verschil in huidskleur dit oplevert.Diploma'sAfgelopen week haalde onze dochter Quinty twee diploma's voor trampolinespringen. Als 'werkende moeder' was ik er helaas niet bij. Lang leve What's app op mijn mobiel. Daardoor zag ik haar blije glimlach al voor ik thuis kwam.

Bookmark and Share

Would you like to comment?