Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
26 oktober 2011

Hallo! met stamppot

Jaarlijkse bijdrage
Nou, mijn jaarlijkse bijdrage aan de Kamer van Koophandel heb ik er wel weer uit. Haha. 
Vanavond was er in Groningen een #hallomeetup Oftewel een netwerk bijeenkomst, georganiseerd door de Kamer van Koophandel. Ontvangst met een drankje, gevolgd door een stamppottenbuffet. (Wat een goed woord voor scrabble, of wordfeud) 


15 minuten presentatie
Een 15 minuten presentatie van Gerda de Voogd over haar eigen bedrijf met prachtige foto's. Goed hoe ze zich profileert in de huidige markt voor fotografen.


Borrel + nootjes en visitekaartjesruilhandel
Gevolgd door een 'borrel' (lees voor mij cola) en ook borrelnootjes. Plus veel ontmoetingen met verschillende mensen. Inspirerend en ook confronterend af en toe. 


Hallo!
Morgen ga ik de nieuwe versie van de community site Hallo! bewonderen. (Eerst even mijn login weer herinneren). Het was fijn om met 'gelijkgestemde' mensen, in grote lijnen dan, samen te komen.


En speciale dank aan de altijd enthousiaste Pieter Dijkhuis voor de (mede)organisatie. Ik verheug me weer op de volgende meetup.
Bookmark and Share

Would you like to comment?