Doorgaan naar hoofdcontent

Lalalalalala Lalalalalala

Wat wij gesmurft hebben de afgelopen twee dagen?


Nou gisteren op bezoek geweest, bij vriendin Astrid. De oren tuiten nog en mijn hersenen draaien overuren van alle nieuwe apps voor de iPad, beeldbellen kan zelfs (wist ik nog niet), Videolicious, sites als Stumble Upon, About me en wat nog meer. Dan mag ik nog wel 6 weken vakantie hebben. Het liefst alleen dan...


Niets ten nadele hoor van Martijn en Quinty :)
Vanmiddag waren we met ons drietjes naar de film. De Smurfen, in 3D. Superleuk.
Prachtige gemaakt en ik ben helemaal verliefd op de gehaakte deken die ik op de bank zag bij Patrick en Grace. Eens zien of ik daar een fotootje ergens van kan vinden op het internet.


Vanavond nog even bij mijn moeder geweest. De bestelling van Phildar garens was binnen. Helaas niet 80 bollen, maar met de 60 die er wel waren kan ik eerst wel even vooruit.


Woensdagmiddag ben ik te vinden in Zuidlaren. Daar is een Drentse Markt. Van 14.00 tot 21.00 uur.
Is altijd erg gezellig. Mijn moeder en tante hebben een kraam. Ik ga ze een paar uren gezelschap houden en neem uiteraard ook wat eigengemaakte creaties mee voor de verkoop.
Eens zien of ik morgen met minder spullen thuiskom, dan dat ik van huis ben gegaan.Bookmark and Share

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi