Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 juli 2011

Strand, strand en zand.

Afgelopen weekend waren we bij mijn schoonouders. Mijn schoonzus was over uit Amerika. We hadden haar al lang niet gezien. Het was erg gezellig. Zaterdag naar Scheveningen strand geweest. Zondag op de terugweg naar huis bij het strand van Callantsoog geweest. Daar was een vriendin op vakantie.

Regelmatige lezers/lezeressen zal het opgevallen zijn dat ik minder heb geblogd. Reden is dat iemand in mijn nabije omgeving de diagnose borstkanker had gekregen. Gelukkig is het heel snel goed gekomen met haar. Maar het zette me wel aan het denken. Het kwam ineens zo dichtbij.

Afgelopen week op mijn werk met een nieuw rooster begonnen. De ene week twee hele dagen en de andere week drie hele dagen. Even wennen nog.

Wat het zand betreft, zandstrand is fijn, het soort van 'zand' welke wij nu in ons huis hebben is minder prettig. Het huis wordt ontdaan van zijn voegen. Naast lawaai ook heel veel stof. Echt overal. Grote schoonmaak dan maar zodra ze klaar zijn :) Zomerschoonmaak. Of zoiets....
Bookmark and Share

Would you like to comment?