maandag 6 juni 2011

Kunstenaar versus knutselaar

Vanmorgen, in afwachting van mijn ticket naar Bilbao, we vliegen dinsdagmiddag, dacht ik na over het volgende...

Wat maakt kunst nou kunst? KNUTSelen en KUNST staan heel dicht bij elkaar. Valt handwerken onder kunst, of huisvlijt? En persoonlijk krijg ik bij het woord knutselaar een kneuterig en ietwat gezellig idee. Terwijl ik bij kunstenaar een 'jaloers gevoel' krijg.

In de onbewerkte foto van mijn missie (ik hoor al lang in bed te liggen, dus op de valreep nog een blogje) zie je waar ik 'warm' voor loop. Missie is in het engels, omdat we een engelse workshop hadden laatst.

Als ik ergens goed in ben (ja, laat ik het maar gewoon schrijven *ahum*) is het inspireren en enthousiasmeren van anderen.

Is dat dan ook een kunst? Daar ga ik de komende dagen in Bilbao over nadenken.

En voor degenen die zich afvragen hoe het toch komt dat ik al die leuke dingen krijg (auto, naaimachine, reis naar Bilbao, mindmap workshop bij Marit a.s. vrijdag, wonen en werken waar je wilt seminar, van Erik van der Wal)... Zal ik daar binnenkort eens een blog aan wijden?

Dan nog een beloofde promo voor Eelco.

Is alleen interessant voor degenen die interesse hebben in het verdienen via het internet hoor. (Uiteraard ben ik daar een van).
Ik heb ontdekt dat bij mij momenteel de 'bus-factor' volledig ontbreekt :) En dan heb ik het niet over de dame die engelse brievenbussen verkoopt....

Nou, tot volgende week ergens. Ik ga afkicken van haken -mag geen haaknaald mee in het vliegtuig- en tweeten. Op wat voorgeprogrammeerde tweets na.
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten