Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 juni 2011

Bilbao, thuisgebracht door de politie, gin-tonic, petjes en Superman

Wat een leuke week vorige week. Tot de dag voor vertrek naar Bilbao, had ik nog geen ticket. Dat was goed voor wel drie kilo minder zo ongeveer.

Waarom ging ik naar Bilbao? Nou... Mijn zusje, heeft samen
met haar compagnon, een kleding- en schoenenwinkel in Deventer, Hemelse Hebbedingen. Een van de kledingmerken die ze verkopen is SkunkFunk. Door dat merk werden ze uitgenodigd om voor de presentatie van de zomercollectie van 2012 op hun kosten naar Spanje te komen.
Haar compagnon was niet in de gelegenheid (hoe vervelend nou :)) en ik dus wel.

Dus vlogen wij op dinsdag 6 juni heen. Aangekomen in een prachtig hotel hadden we 's avonds een presentatie en modeshow. Dit is een van de jurken die ik wel zou willen. (Inclusief lange bruine benen, niet zo'n scherpe foto, de modellen liepen snel)

Na de show gingen we met een aantal 'verkooppunten' en de mode agent uit Belgiƫ nog wat drinken. Heel gezellig. Maar de vermoeidheid sloeg toe, dus op een gegeven moment wilden Bianca en ik wel terug naar het hotel.

Helaas hadden we geen adres van het hotel meegenomen *slik*
De aanwijzingen voor de weg terug waren niet helemaal goed bijgebleven. Na meerdere keren op het zelfde punt beland te zijn, zagen we daar een politie auto... En zijn we door twee aardige agenten met de auto teruggebracht naar het hotel... Slap van het lachen uiteraard.

De volgende dag hadden we tijd voor 'onszelf'. En nee, we zijn niet naar het Guggenheim museum geweest. Onze missie was winkelen :) De lokale kringloop bracht mij een Superman boekje, een gave spijkerbroek en een mini spijkerschoudertasje.

Bij een andere winkel slaagde ik heel goed met vormpjes voor mijn cupcake maker (heel veel gekocht) en verschillende maten etiketten.

Bianca kocht een paar rood/witte kousen. Het was iets frisser dan verwacht namelijk qua weer. Woensdagavond hadden we een feest met het thema Love Boat. Daarover binnenkort meer :) Hier vind je meer ook vergrootbare foto's.


Bookmark and Share

Would you like to comment?