Doorgaan naar hoofdcontent

Een heel leuk leven?

Wat, heb ik echt 11 dagen niet geblogd? Schandalig. Dan moet ik wel een heel leuk leven hebben. (Heb ik ook wel vind ik zelf).

Vanavond wat blogaanpassingen gemaakt voor theetuin de Oude Klok in Kolham. Jaja, oplettende lezers zien dezelfde achternaam. Dat klopt, het zijn mijn ouders. Bij hun boerderij hebben ze een prachtige tuin.
En aankomend weekend (4 juni) gaat de theetuin weer open.
Sinds vandaag heeft de Oude Klok ook een twitteraccount. Jawel, hip op hun "oude dag" die ouders van me.
Voor de twitteraars onder ons.

Op zondag is er een actie. Voor 5 euro, koffie met gebak en nog twee consumpties naar keuze. Is dat leuk, of is dat leuk. Uiteraard ben ik van de partij. (Duhh :))
Aafke, Jootje en Vrouw Haaksma komen ook.
Waarschijnlijk treffen jullie ons al hakend op de veranda.

Vandaag was trouwens mijn laatste werkdag. 20 juni ga ik weer eens kijken hoe het op het werk is.
Volgende week eerst een paar dagen naar Bilbao met mijn zus(je). Daarover binnenkort meer.
Bookmark and Share

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi