Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 maart 2011

Hello Kitty, Flow en de open huizen route

Afgelopen zaterdag hadden we het plan om onze slaapkamer te verplaatsen naar de hobbykamer. Na alles uit de slaapkamer verwijdert te hebben, bedachten we dat het -feng shui- technnisch niet zo'n strak plan was.

Dus werd er hier gepoetst en gedaan in huize Nolle - van der Horst. 's Avonds brachten we kindlief uit logeren en vertrokken voor twee lampjes nog even naar de Ikea.

Als nachtkastjes had ik namelijk een gaaf idee. Een tijdschriftenkruk. Thuisgekomen kon ik de omschrijving daarvan zo vinden ... ahum ...

Na 54 pagina's met ieder 5 zelfmaak idee├źn te hebben doorgespit op het internet, vond ik het terug. Helaas hadden we niet alles in huis (band en gespen). Wel genoeg tijdschriften. Resultaat ieder ruim 53 cm aan tijdschriften naast het bed.

De slaapkamer is nu een oase van rust. Alleen ligt de hobbykamer aardig vol. (Ik moest er ergens mee heen).

Vanmiddag heb ik een begin gemaakt en drie mappen geleegd. Vervolgens kocht ik de nieuwe Flow en was ik afgeleid door de mooie verhalen en geraakt door bepaalde artikelen....

Na het eten hernam ik mijn goede voornemen en ging verder met een bak vol papierwerk en Hello Kitty. Onder andere een krantenartikel, stickers, kaarten, briefpapier...

Leuke ontvangen postcrossing kaarten - staat op de lijst om weer wat mee te doen -
Ondertussen kruiste Martijn de huizen aan waar we dit weekend gaan kijken in het kader van de open huizen route. Er is zelfs een vrijstaande met zwembad bij... (in het kader van groot denken).

Dus naast alle seminar, twitter, social media zaken ook genoeg creatieve zaken... Zoals altijd plannen genoeg... En langzamerhand krijgen ze de vorm die ik wil. Voelt heerlijk, als een kadootje met een gehaakt bloemetje zoals op de foto.
Bookmark and Share

Would you like to comment?