Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 maart 2011

Drukwerk, hamsterkooi, rapport, ripstick en luie zondag.

Hadden jullie mijn blije stickers al gezien? Ik heb onlangs nog meer drukwerk ontvangen.
Plus een t-shirt met hetzelfde logo als dat van mijn stickers.
Heb een zwak voor stickers en papierwerk. (Zacht uitgedrukt).

Martijn en Quinty zijn buiten aan het oefenen met de "ripstick" (een spannend soort skateboard op twee wieltjes). Door een ruime bijdrage van opa en oma voor haar prachtige rapport, had Quinty voldoende gespaard voor de ripstick. Dus togen we naar de plaatselijke speelgoedwinkel, waar het waveboard ook nog in de aanbieding was. (Zij blij, ze bood me spontaan 2 euro aan als ik haar hamsterkooi zou verschonen haha, niet gedaan hoor, het is haar hamster, dus ook haar verantwoording).

Vind het fijn om te zien dat ze met haar 8 jaar wel al enig besef van geld heeft. Ze heeft ook haar eigen potjes voor de verdeling van haar zakgeld. Een potje voor speelgeld, dus bijvoorbeeld een ijsje, iets lekkers of iets kleins leuks. Een geef potje, voor geld om weg te geven aan anderen, bijvoorbeeld de straatkrantverkoper en laatst bij een collecte. Daarnaast heeft ze een potje voor de hamster. Voer en spul voor op de bodem betalen we namelijk om en om. Dan heeft ze haar spaarpot, voor het sparen voor grotere dingen zoals nu de ripstick.

Voor de rest is het nu een luie familie zondag. Allemaal een fijne middag en avond gewenst.
Bookmark and Share

Would you like to comment?