Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 maart 2011

Auto, werk, Pauw en Witteman, beloftes en gehaakte stoelhoezen

Pauw en Witteman
Wat, een blogje? Ja echt. Waar zijn de tijden gebleven van elke dag een blog? (Vraag ik me zelf even hardop, in geschreven vorm af). Gebrek aan inspiratie is het niet hoor. Met een nieuwe baan, een sociale media klus voor #makingithappennow (Volgende week dinsdag ook op tv bij Pauw en Witteman), beloftes voor een gastblog, blog over een gave weggeefactie, een promoblog en wat zo meer zit dat wel goed. Kijk, op deze maand stond mijn agenda nog.

Focus Mooi woord, maar dat is het. Gebrek aan focus. Dus ben ik begonnen met mijn email... Toen ik er achter kwam dat ik op een mail van 21 december nog niet geantwoord had, ben ik doorgegaan tot de box leeg was.
Drie gevulde enveloppen en drie ansichtkaarten verder (Hello Kitty patronen, geboortekaartjes, verhuizingen etc) bedacht ik dat het wel tijdrovend is om attent te willen zijn :)

Tijd Ook zoiets. Met de 16 urige werkweek dacht ik een zee aan tijd over te hebben. Nou... nog niet. Eigen schuld hoor, te veel beloftes. Leuke projecten, gestreeld ego, maar een slechte planning van mijn zijde.

Auto Hoe vinden jullie de schattige auto op de foto? Uit Disneyland Parijs.
Zo iets liefs staat er sinds vandaag ook bij mij voor de deur. Want afgelopen zaterdag was ik op verjaardag van een goede vriendin. Zij kreeg van haar vriend een auto. Echt. Toen zei ik dat ik wel wist wat ze mij dan kon geven op mijn verjaardag haha.
Zondagmorgen kreeg ik een sms. Als ik haar auto wilde hebben, dan mocht dat. Hoe lief is dat?
Vanmiddag heb ik het kenteken op mijn naam gezet. Ik ben superblij. Ik wil de stoelen voorzien van gehaakte stoelhoezen. Iemand daar nog een idee over of patroon voor?
Buitenkant ga ik beplakken met Decopatch. Ook alle raadgevingen daarover zijn welkom.

Tot zover eerst weer de update (kan zo gauw geen Nederlands woord daarvoor verzinnen).
Wie weet binnenkort meer....
Bookmark and Share

Would you like to comment?