vrijdag 25 februari 2011

#MIHN Millionair Mind Intensive T. Harv Eker op 1, 2 en 3 april in Nederland

Millionaire Mind Intensive

Gisteravond waren Martijn en ik in Den Haag voor een voorproefje van het driedaagse seminar van T. Harv Eker. Millionaire Mind Intensive.
De beste man komt op 1, 2 en 3 april naar Nederland.
De organisatie daarvan is in handen van Making it Happen Now

En laat ik de organisator, Pieter Monsma, nu al kennen van jaren geleden. (1993 toen was ik nog jong, knap en onbevangen haha). We raakten in gesprek over de mogelijkheden om het seminar nog meer te promoten de aankomende vijf weken.

Vorig jaar zijn we (Martijn en ik) in mei naar een financieel seminar geweest, gebaseerd op het boek van T. Harv Eker. Gegeven door iemand anders.
Het heette Financial Freedom Intensive. Een interessant driedaags evenement. Voor de som van 1997 euro (echt). Gelukkig was het elke euro waard en hadden we het binnen een week terugverdiend.

Nu komt het origineel naar Nederland voor het luttele bedrag van 97 euro voor twee personen.... (slik...) Moet ik maar ruim zien denk ik zo... Uiteraard gaan we met zijn twee.

Binnenkort komt Pieter bij Paul en Witteman op tv. Hij was een poos geleden al te zien in het programma naaste familie. Dus 1001 ideeën schieten door mijn hoofd. Als niet zakelijk tweetster, maar als mega promootster voor zaken waarvan ik het belang voor heel veel mensen zie, help ik graag mee...

Maar, nu eerst op pad met Martijn, een avondje winkelen met zijn twee. Brainstormen over de vele mogelijkheden.


Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten